Aikuisen sydänkuntoutuskurssi

Aikuisen sydänkuntoutuskurssi

Liven aikuisten Sydänkuntoutuskurssit ovat Kela-kuntoutusta, jonka tavoitteena on antaa osallistujille tietoa, tukea, keinoja selviytyä arjessa ja kokemusten jakamista toisten saman kokeneiden kanssa. Kuntoutus toteutetaan suunnitelmallisesti, monialaisesti ja moniammatillisesti. Kuntoutujan (ja läheisen) kuntoutus toteutetaan palveluntuottajan toimipisteessä majoituksella tai ilman majoitusta.

person  Kenelle palvelu sopii?

Kohderyhmänä on sydänsairauksia sairastavat aikuiset. Kuntoutukseen osallistuvalla asiakkaalla on todettu asianmukaisen diagnostisen arvion perusteella sydänsairaus. Kuntoutus soveltuu asiakkaalle, jonka ensivaiheen hoitojakso on päättynyt ja jonka tilanne on muten vakiintunut.

Kurssi on osittainen parikurssi. Läheinen voi osallsitua kurssille yhdessä kuntoutujan kanssa osan aikaa (max 2 päivää).

question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

Kuntoutuskurssihaku (KU 132) B-lausuntoineen toimitetaan Kelan toimistoon, joka tekee päätöksen. Kurssien ajankohdat, kohderyhmät, tavoitteet ja sisältö löytyvät osoitteesta:

https://beta.kela.fi/hae-palveluntuottajaa

briefcase  Kuntoutuksen sisältö

Kuntoutuja ja hänen läheisensä saavat tukea elämäntilanteeseensa sekä tietoa ja konkreettisia ohjeita arjessa selviytymiseen. Lisäksi kuntoutuja saa voimavaroja ja valmiuksia osallistua monipuolisesti eri toimintoihin omassa elinympäristössä ja yhteiskunnassa. Kuntoutujan tavoitteet ohjaavat kuntoutuksen toteutusta, kuntoutuminen tulee osaksi kuntoutujan arkea, yhteistyö on tuloksellisen kuntoutuksen edellytys ja ryhmätoiminta mahdollistaa vertaistuen.

Lataa esite tästä!

building-line  Toimipaikat

Live Joensuu
Nepenmäenkatu 2
80200 Joensuu
joensuu@inlive.fi

Yhteystiedot

 

Marjukka Mustonen

Palvelupäällikkö

Live Joensuu


phone 040 136 0702

envelope-line marjukka.mustonen@inlive.fi