Työnlöytäjäpalvelu

     Työnhakuvalmennuksen kautta työelämään

    

    

   Työnlöytäjäpalvelu

   Työnlöytäjäpalvelussa tavoitteena on edetä yksilöllisesti työnhakuvalmennuksesta työnhaun kautta töihin. Ytimessä on valmentajan antama yksilöllinen tuki työn hakuun valmistautumisessa, työn haussa ja työllistymisessä ja työssä pysymisessä.

   Tietoa palvelusta

   person  Kenelle palvelu sopii?

   Yli 12kk työttömänä olleet Turun kuntakokeilun alueen työttömät työnhakijat.

   question-circle  Tavoite ja palvelun sisältö

   Kokonaisvaltainen nykytilankartoitus ja palvelun sopivuuden varmistaminen, työnhakuvalmennus ryhmässä 2h+2h, josta siirrytään yksilölliseen työnhakuvalmennukseen.

   Työnhakuvalmennuksen aikana saat henkilökohtaisen työnhakuprofiilin asiakirjoineen ja tarpeen mukaan sometyönhakuprofiilin sekä yksilöllisiin tarpeisiin kohdistuvaa työelämävalmennusta.

   Työnhakuvalmennuksesta siirrytään työnhakupalveluun, jossa hyödynnetään valmennuksessa tehtyjä työnhakuprofiileja ja työnhaun verkostokarttaa etsien sinulle sopivaa työpaikkaa. Työn löytymisen jälkeen tuemme sinua työssä pysymisessä ja työssä jaksamisessa.

   book  Palvelun kesto

   Valmennuspalvelun kesto on maksimissaan 100 päivää

   question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

   Työnlöytäjäpalveluun hakeudutaan Turun työllisyyden kuntakokeilun oma-valmentajan kautta.

   building-line  Toimipaikka

   Live Turku
   Ratapihankatu 53
   20100 Turku

   Yhteystiedot

    

   Jenni Heinineva


   phone  040 662 0010

   envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä