1 min read

   Ammattiopisto Liven valitsi ensisijaiseksi hakukohteeksi yli 600 hakijaa

   Featured Image

   Ammattiopisto Liven valitsi ensisijaiseksi hakukohteeksi 661 hakijaa. Kiinnostavimmat hakukohteet olivat Ammattiopisto Livessä tieto- ja viestintätekniikan-, logistiikan- ja ajoneuvoalan perustutkinnot. Tutkintokoulutukseen valmentavaan TUVA-koulutukseen oli 118 ensisijaista hakijaa. Työhön ja itsenäiseen elämään valmentavan TELMA-koulutuksen valitsi ensisijaiseksi hakukohteeksi 157 hakijaa.  

   TELMA-koulutuksessa opiskellaan kotona ja työelämässä tarvittavia jokapäiväisiä arjen taitoja sekä opetellaan toimimaan yhteiskunnassa. Koulutuksen tavoitteena on löytää opiskelijalle sopiva työ tai työtoimintapaikka. TUVA-koulutuksen tavoitteena on kehittää opiskeluvalmiuksia ja hakeutua perustutkinto-opiskelijaksi. Ammattiopisto Liven TUVA-koulutuksessa korostuu työpaikalla tapahtuva oppiminen ja tutustuminen eri ammatteihin sekä koulutusvaihtoehtoihin.

   Ammattiopisto Liveen voi hakeutua opiskelemaan ympäri vuoden jatkuvan haun kautta. Haussa olevia kohteita voit käydä katsomassa tästä. Tällä hetkellä meille voi hakea esimerkiksi TUVA-koulutukseen Helsingin, Espoon ja Porvoon toimipaikkoihin. Uusia jatkuvan haun kohteita avautuu haettavaksi kesän aikana.

   Ammattiopisto Live

   Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Tarjoamme vuosittain yli tuhannelle henkilölle opetusta, yksilöllistä ohjausta, tukea opintoihin ja työllistymiseen. Livessä voi opiskella myös lisäkoulutuksena ammatti- tai erikoisammattitutkintoja. 

   Tästä voi vaan jokainen voittaa – Ammattiopisto Liven ja McDonald’s Tuupakan yhteistyö lisää työyhteisön monimuotoisuutta

   Ammattiopisto Liven Työhön ja itsenäiseen elämään valmentavan koulutuksen kaksi TELMA-opiskelijaa Vantaan toimipaikasta...

   Yhteishaun valintojen tulokset julkaistaan aikaisintaan 15.6.2023

   Valintojen tulokset julkaistaan aikaisintaan 15.6.2023.Emme julkaise opiskelijaksi valittujen nimiä Liven nettisivuilla.

   Goodwill -kierrätysmyymälä mahdollistaa työn ja omien taitojen kehittämisen sekä hankinnat ensimmäiseen kotiin

   Goodwill Pasilan kierrätysmyymälän kassalta tervehtii hyväntuulisena Liven merkonomiopiskelija Veetu. Hän on ollut...