1 min read

   Kevätmessut tarjoaa ainutlaatuisen oppimisympäristön Ammattiopisto Liven opiskelijoille

   Featured Image

   Helsingin Messukeskuksen ja Ammattiopisto Liven yhteistyö harjaannuttaa opiskelijoita työelämään. Kuluvana vuonna noin 200 opiskelijaa osallistuu Messukeskuksen tapahtumatuotantoihin eri tapahtumissa ja tehtävissä. Seuraavan kerran Liven opiskelijat osallistuvat monimuotoisesti Kevätmessujen toteuttamiseen 30.3.–2.4.

   Helsingin Messukeskuksen ja Ammattiopisto Liven yhteistyö antaa käytännön kokemusta työelämästä ja auttaa erityistä tukea tarvitsevia työllistymään. Viime vuonna 150 Liven opiskelijaa osallistui Messukeskuksen tapahtumatuotantoihin ja kuluvana vuonna määrä kasvaa kolmanneksella.

   Työtehtävät tapahtumissa ovat monipuolisia, ja niitä tarjoavat Messukeskuksessa myös kumppaniyritykset Compass Group ravintoloissaan sekä siivouksesta vastaava SOL Palvelut Oy.

   Kevätmessuilla näyttävä yleissomistus syntyy tänäkin keväänä Liven opiskelijoiden avustuksella, ja lisäksi osallistuvat asiakaspalveluun sekä huolehtivat tapahtuma-alueen siisteydestä. Liiketalouden opiskelijat harjoittelevat markkinointia aidossa messuympäristössä omalla myyntiosastollaan.

   Uutena tehtävänä Kevätmessuilla liveläiset ottavat hoitaakseen näytteilleasettajien tauottamisen osastoilla. Tämä Huilipalveluksi nimetty työ on tapa oppia tapahtumatuotantoa, asiakaspalvelutaitoja ja yrittäjyyttä. Messuille osallistuvia yrityksiä se auttaa jaksamaan pitkän messupäivän ja on hyödyllinen erityisesti pienille yrityksille, jotka näin pääsevät tauolle messupäivän lomassa.

   - Olemme kiitollisia siitä, että Messukeskus rakentaa inhimillistä työelämää yhdessä meidän kanssamme. Käytännön työkokemus oikeissa asiakaskohteissa on Liven opiskelijoille mitä arvokkainta. Opiskelijamme ovat kertoneet, että työskentely Messukeskuksessa antaa rautaisannoksen asiakaspalvelukokemusta, itseluottamusta ja rohkeutta kontakteihin kävijöiden kanssa, sanoo Live-säätiön asiakkuuspäällikkö Annika Lipponen.

   Live-säätiö luo tukea tarvitseville mahdollisuuksia työelämään ja osallisuuteen koulutuksen, kuntoutuksen ja valmennuksen keinoin.

   Messukeskuksen ja Live-säätiön kumppanuus on jatkunut vuodesta 2018.

   Tästä voi vaan jokainen voittaa – Ammattiopisto Liven ja McDonald’s Tuupakan yhteistyö lisää työyhteisön monimuotoisuutta

   Ammattiopisto Liven Työhön ja itsenäiseen elämään valmentavan koulutuksen kaksi TELMA-opiskelijaa Vantaan toimipaikasta...

   Yhteishaun valintojen tulokset julkaistaan aikaisintaan 15.6.2023

   Valintojen tulokset julkaistaan aikaisintaan 15.6.2023.Emme julkaise opiskelijaksi valittujen nimiä Liven nettisivuilla.

   Goodwill -kierrätysmyymälä mahdollistaa työn ja omien taitojen kehittämisen sekä hankinnat ensimmäiseen kotiin

   Goodwill Pasilan kierrätysmyymälän kassalta tervehtii hyväntuulisena Liven merkonomiopiskelija Veetu. Hän on ollut...