1 min read

   Live avaa uusia palveluita Kuopioon ja Turkuun

   Featured Image

   Liven työllistymispalvelut avaa kaksi uutta palvelua Kuopioon ja Turkuun. Kuopiossa avautui TAIKA-valmennus ja Turussa työnlöytäjäpalvelu, joiden tavoitteena on mahdollistaa asiakkailleen polkuja työelämään. 

   Liven tavoitteena on olla kuntien ja työllisyysalueiden tärkeä kumppani tarjoten monipuolisia palveluita asiakkailleen.

   - Haluamme olla valtakunnallisesti merkittävässä roolissa kuntien tukena näissä isoissa yhteiskunnallisissa uudistuksissa tarjoamalla työllistämisen ja valmennuksen erityisosaamistamme räätälöidysti työllisyysalueiden käyttöön, kertoo palvelujohtaja Amanda Tammivirta.

   TAIKA-valmennuksessa tuetaan henkilön polkua kohti työtä tai sopivaa opiskelupaikkaa työhönvalmentajan kanssa. Valmennuksen enimmäiskesto on 9 kuukautta, jota toteutetaan yksilöllisesti 1–3 kuukauden jaksoissa. Valmennukseen hakeudutaan oman työllisyyden kuntakokeilun asiantuntijan kautta.

   Työnlöytäjäpalvelussa tavoitteena on edetä yksilöllisesti työnhakuvalmennuksesta työnhaun kautta töihin. Ytimessä on valmentajan antama yksilöllinen tuki työn hakuun valmistautumisessa, työn haussa ja työllistymisessä ja työssä pysymisessä. Valmennuspalvelun kesto on maksimissaan 100 päivää ja siihen hakeudutaan Turun työllisyyden kuntakokeilun oma-valmentajan kautta.

   Live tarjoaa aikuisille ja nuorille yksilöllisesti muokattuja ratkaisuja työllistymisen ja työkyvyn ylläpitämisen tueksi. Lue lisää nuorten palveluista tästä ja aikuisten tästä.

    

   Löysitkö Liven verkkosivuilta etsimäsi? Kerro meille ja osallistu arvontaan!

   Osallistu Liven verkkosivuston käyttäjäkyselyyn ja auta meitä kehittämään verkkosivustoamme vastaamaan paremmin...

   Vieraskynä: Työtä koskevia asenteita on tarpeen päivittää

   Työelämässä on edelleen perin juurtuneita käsityksiä, jotka ohjaavat ajattelua työstä ja oikeanlaisesta työntekijästä....

   Vieraskynä: Oikeanlaista tukea kaikenlaisille oppilaille – Mitkä ovat askelmerkit?

   Elämme maailmassa, jossa jokainen kohtaa opinnoissaan ja työssään kasvavan informaatiotulvan ja alati kiireisemmän...