1 min read

Live on ostanut KirsiConsulting Oy:n liiketoiminnan

Featured Image

Live-säätiö ostaa KirsiConsulting Oy:n koulutusliiketoiminnan sen nykyiseltä omistajalta Kirsi Saukkolalta ja jatkaa Suomen johtavana neuropsykiatrisen koulutuksen tuottajana. Kauppa tukee Liven kasvustrategiaa ja maantieteellistä laajentumista.

KirsiConsulting on vuonna 2001 perustettu koulutusyritys, jonka merkittävin koulutusala on neuropsykiatrinen koulutus. Yhtiön henkilöstö siirtyy Liveen vanhoina työntekijöinä ja nykyisten pääkouluttajien ja vierailevien asiantuntijoiden kanssa jatketaan saumatonta yhteistyötä.

KirsiConsulting on tehnyt ratkaisukeskeistä työotetta tunnetuksi erityisesti sosiaali-, terveys- ja opetusaloilla, joissa henkilöstölle suunnatun koulutuksen tavoitteena on lisätä ammattilaisten ymmärrystä neuropsykiatrisista erityisvaikeuksista.

-Olemme erittäin iloisia, että saamme Liveen lisää korkeatasoista neuropsykiatrista koulutusosaamista, mikä vahvistaa asemaamme entisestään alan johtavana osaamiskeskuksena. Erityisen ilahduttavaa on, että pystymme tulevaisuudessa kouluttamaan yhä suuremman määrän eri toimialojen ammattilaisia tukemaan lapsia, nuoria ja aikuisia, joiden arkea ja elämää neuropsykiatriset oireet hankaloittavat, kertoo toimitusjohtaja Marja Pajulahti Live-säätiöstä.

-Turvallisin mielin siirrän elämäntyöni Livelle, jolla on merkittävästi paremmat resurssit kehittää perustamaani koulutusliiketoimintaa eteenpäin ja laajentaa sen koulutusvalikoimaa vastaamaan ammattilaisten tulevaisuuden koulutustarpeita. Kaupan myötä siirryn neuvonantajan rooliin ja jatkan Liven asiantuntijakoulutusten kehitystyössä, toteaa toimitusjohtaja Kirsi Saukkola KirsiConsulting Oy:stä.

Jatkossa Live tuottaa asiakkailleen entistä kattavampia asiantuntija- ja koulutuspalveluita. Kouluttamalla ammattilaisia Live vaikuttaa osaltaan siihen, että suomalaisessa yhteiskunnassa jokainen saa tarvitsemaansa tukea oikeaan aikaan, oikeassa paikassa.

 

Lisätietoja:

Live-säätiö sr, toimitusjohtaja Marja Pajulahti, marja.pajulahti@inlive.fi, p. 040 842 8665

Kirsiconsulting Oy, toimitusjohtaja Kirsi Saukkola, kirsi@kirsiconsulting.com, p. 040 723 5349

 

Live-säätiö työskentelee sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Live tarjoaa yksilöasiakkailleen ammatillista erityisopetusta sekä ammatillisen koulutuksen, kuntoutuksen ja työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluita. Live-säätiön palveluksessa työskentelee noin 600 asiantuntijaa. Säätiön toiminnan vuosittaiset tuotot ovat 43 MEUR. Kokonaisopiskelijamäärämme on 1800. Työllistymis-, kuntoutus- ja valmennuspalveluiden asiakasmäärämme on 2700. www.livesaatio.fi

KirsiConsulting Oy on Kirsi Saukkolan vuonna 2001 perustama valtakunnallisesti toimiva koulutusalan yritys, jonka pääasiallinen koulutusala on Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja -koulutus. Yritys on alan johtava toimija ja on kouluttanut noin 3000 Ratkaisukeskeistä neuropsykiatrista valmentajaa. KirsiConsultingin tiimissä kouluttaa seitsemän pääkouluttajaa ja keskimäärin 10 vierailevaa asiantuntijaa. Yritys järjestää lukuvuosittain 20-25 pitkää Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja -koulutusta sekä lukuisia lyhyempiä koulutuksia yhteensä noin 1000 opiskelijalle. www.kirsiconsulting.com

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 3.12.

Osta työtä Suomeen -päivää vietetään 3.12. – halu ostaa suomalaista työtä tukevia tuotteita ja palveluita...

Giriphul-valokuvanäyttely Livessä

Ammattiopisto Live ja bangladeshilainen SWAC (Society for the Welfare of Autistic Children) aloittivat vuonna 2021...

Joulutekoja duunissa – Monimuotoisuus työelämän voimavarana

Joulutekoja duunissa on kampanja, jonka tavoitteena on jakaa kokemuksia erilaisista työelämän taidoista ja tuoda...