1 min read

Liven valmennus- ja kuntoutuspalvelut laajentuvat Suomessa

Työllisyys-, valmennus- ja kuntoutuspalveluita tarjoava Live Palvelut on kasvattanut toimintaansa uusille maantieteellisille alueille Uudenmaan ulkopuolelle jo vuoden 2020 alusta lähtien. Tällä hetkellä Livellä on toimintaa pääkaupunkiseudun lisäksi myös Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Kotkassa, Lahdessa, Riihimäellä ja Hyvinkäällä.

Turussa, Kuopiossa, Lahdessa, Hyvinkäällä ja Riihimäellä Live tuottaa Kelan Työllistymistä edistävää ammatillista kuntoutusta yhteistyössä eri tahojen kanssa. Kelan työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus tarjoaa henkilökohtaisen työhönvalmentajan tuen sopivan työtehtävän, ammatti- tai opiskelualan valintaan ja sopii henkilöille, jotka tarvitsevat terveydellisten tai muiden vastaavien syiden vuoksi työhönvalmentajan tukea työllistymiseen tai sopivan työn tai opiskelupaikan valintaan.

Kotkassa Live tuottaa Kelan ammatillista kuntoutusselvitystä. Kelan ammatillinen kuntoutusselvitys on tarkoitettu henkilöille, joiden työ- tai opiskelukyky ovat heikentyneet terveydellisistä syistä. Selvityksen tarkoituksena on muodostaa kokonaiskuva asiakkaan fyysisestä ja psyykkisestä työ- ja toimintakyvystä sekä sosiaalisesta ja ammatillisesta tilanteesta.

Tämän lisäksi Tampereella Live on mukana tuottamassa palveluita yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Live on mukana tuottamassa Tuetun kotoutumisen polku -koulutusta, jossa hallinnoijana toimii Silta-valmennus, sekä Valmentavaa kuntouttavaa työtoimintaa, jossa hallinnoijana toimii Valo-valmennus.

-Tavoitteenamme on laajentua jatkossakin maantieteellisesti. Tarkoituksena on sekä kehittää ja laajentaa palveluntuotantoa alueellisesti jo niillä alueilla, joilla toimimme, että tarkastella muita mahdollisia uusia toiminta-alueita, sanoo Liven kehitysjohtaja Miika Keijonen.

Yhteyshenkilöt:

Ammatillisen kuntoutuksen palvelut (TEAK-kuntoutus ja ammatillinen kuntoutusselvitys)

Virpi Kekäle
p. 040 663 3567
virpi.kekale@inlive.fi

Toiminta Tampereella:

Jenni Heinineva
p. 040 662 0010
jenni.heinineva@inlive.fi

Enemmän yksilöllisyyttä, enemmän työllisyyttä?

Yksilöllisyyden huomioiminen on tärkeää niin osatyökykyisten työllistämisessä kuin jokaisen työntekijän elämässä. Työn...

Pääkaupunkiseudulla on syytä hymyyn – seudun ensimmäinen Goodwill®-kierrätysmyymälä avaa ovensa Helsingissä lokakuussa

Goodwill-kierrätysmyymäläketju laajenee pääkaupunkiseudulle ja Goodwill Pasila viettää avajaisiaan torstaina 28.10.2021...

Erityisen tuen ABC -koulutus varmistaa erityisosaamisemme

Livessä työskentelee erityisen tuen huippuosaajia. Henkilöstömme tietää, miten tukea, ohjata, opettaa ja kouluttaa...