1 min read

Pääkaupunkiseudulla on syytä hymyyn – seudun ensimmäinen Goodwill®-kierrätysmyymälä avaa ovensa Helsingissä lokakuussa

Featured Image

Goodwill-kierrätysmyymäläketju laajenee pääkaupunkiseudulle ja Goodwill Pasila viettää avajaisiaan torstaina 28.10.2021 kello 9.00-18.00. Kierrätysmyymälän toiminnasta vastaa koulutus-, kuntoutus- ja valmennuspalveluita tarjoava Live. Myymälä löytyy osoitteesta Kuortaneenkatu 13, 00520 Helsinki. 

Goodwill on voittoa tavoittelematon kierrätysmyymälä, jonka tuotoilla valmennetaan, kuntoutetaan ja työllistetään paikallisia ihmisiä kohti työelämää – erityisesti heitä, joille työllistyminen olisi muutoin haastavaa.

Kierrätysmyymälöiden tuotteet saadaan lahjoituksina, joita otetaan vastaan ja noudetaan. Kuka tahansa voi lahjoittaa itselle tarpeettomat, hyväkuntoiset tavarat ja tekstiilit mutkattomasti Goodwillille, joka ottaa vastaan kaikenlaista hyväkuntoista tavaraa, kuten vaatteita, kenkiä, leluja, kirjoja, elektroniikkaa, astioita ja huonekaluja.

Goodwill-kierrätysmyymälät ovat myös valmennuspaikkoja, jotka tarjoavat paikallisille työtä etsiville ihmisille kuntouttavaa työtoimintaa, työkokeilua ja palkkatukityötä sekä työssäoppimispaikkoja aidossa työympäristössä. Tavoitteena on, että valmentautuja kasvattaa työ- ja yksilövalmentajien tuella osaamistaan ja valmiuksiaan avoimille työmarkkinoille siirtymistä varten. Näin Goodwillin avulla sekä ihmisten että tavaroiden tarinat saavat jatkoa.

- Goodwill on hyvämaineinen kierrätysmyymäläketju, joka auttaa ihmisiä kuntoutumaan ja löytämään työpotentiaalinsa. Goodwillissa yhdistyvät ekologisuus ja auttamisen ideologia. Konsepti istuu näin ollen täydellisesti Liven arvoihin. Pasilaan avattavaan myymälään avautuu monipuolinen oppimis- ja työelämäympäristö lukuisille asiakkaillemme sekä opiskelijoillemme. Kierrätysmyymälän yhteyteen on tulevaisuudessa mahdollista rakentaa myös muita lisäpalveluita, kuten kahvila- ja taidetoimintaa asiakkaidemme iloksi, myymäläpäällikkö Katariina Melvas

Goodwill on perustettu vuonna 1902 Bostonissa, ja se toimii Yhdysvaltojen ja Kanadan lisäksi 12 muussa maassa. Sotek-säätiö sr ja Goodwill Industries International, Inc. toivat Goodwillin Suomeen vuonna 2014. Maailmanlaajuisesti Goodwill-myymälöitä on yli 3300. Tällä hetkellä Suomessa on Goodwill Pasila mukaan luettuna 12 myymälää, joita ylläpitävät paikalliset, voittoa tavoittelemattomat Goodwill-toimijat. Kivijalkamyymälöiden lisäksi hyvää tekeviä kierrätysostoksia voi tehdä verkkokaupassa goodwill.fi/kauppa.

Enemmän yksilöllisyyttä, enemmän työllisyyttä?

Yksilöllisyyden huomioiminen on tärkeää niin osatyökykyisten työllistämisessä kuin jokaisen työntekijän elämässä. Työn...

Pääkaupunkiseudulla on syytä hymyyn – seudun ensimmäinen Goodwill®-kierrätysmyymälä avaa ovensa Helsingissä lokakuussa

Goodwill-kierrätysmyymäläketju laajenee pääkaupunkiseudulle ja Goodwill Pasila viettää avajaisiaan torstaina 28.10.2021...

Erityisen tuen ABC -koulutus varmistaa erityisosaamisemme

Livessä työskentelee erityisen tuen huippuosaajia. Henkilöstömme tietää, miten tukea, ohjata, opettaa ja kouluttaa...