1 min read

   Työ-SIB on työllistänyt jo yli tuhat työnhakijaa Suomessa

   Featured Image

   Työ-SIB on Työ- ja elinkeinoministeriön tilaama vaikuttavuusinvestointihanke, jonka tavoitteena on auttaa tuhansia pitkäaikaistyöttömiä työllistymään neljän vuoden aikana. Hanke on nyt puolivälissä ja tähän mennessä yli tuhat työnhakijaa on löytänyt itselleen työpaikan. Suurin osa on työllistynyt koulutustaan vastaaviin tehtäviin.

   - Työ-SIB valmentajat ovat innostavia ja aidosti asiakkaan asialla. Oman osaamisen sanoittaminen on ollut hyödyllistä. Palvelu on yksilöllistä ja pakkomaku on poistettu, kertoo valmennukseen osallistunut henkilö.

   Live on yksi viidestä palvelutuottajasta hankkeessa. Live tarjoaa Työ-SIB –asiakkailleen työvalmennusta, johon kuuluu sekä yksilöohjausta että ryhmämuotoisia workshop-koulutuksia.

   - Valmennuksessa on mahdollista pureutua syvällisesti asiakkaan tarpeisiin ja erilaisiin tilanteisiin, sillä valmentajilla on heille aikaa. Valmennettavien tarpeet vaihtelevat ansioluettelon työstämisestä, vahvuuksien etsimisestä, työhaastatteluihin harjoittelemisesta aina työpaikkojen kartoittamiseen asti. Valmennettavat saavat konkreettista apua siihen mitä tarvitsevat, ilman pakkopullan tai kiireen makua, kertoo Liven työ-SIB -yritysyhteistyöstä vastaava päällikkö Ulla Kaila.

   Työ-SIB –valmennukseen voi tulla hyvin erilaisissa elämäntilanteissa. Osalla työttömyys on jatkunut pidempään, osalla alle vuoden. Tavoitteena on päästä töihin ja työnhakija on valmis tekemään sen eteen töitä henkilökohtaisessa valmennuksessa.

   Ohjelmaan on mahdollista päästä mukaan olemalla yhteydessä omaan vastuuvirkailijaan TE-toimistossa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tyosib.fi. Ohjelmaan pääsemisestä päättää TE-toimisto.

   Lue lisää Työ-SIB –valmennuksesta täältä.

   "Selkosuomella, kiitos" - Bobaker Agseibatille oli tärkeää oppia suomen kieltä päästäkseen kiinni työelämään

   Selkosuomella, kiitos, Bobaker Agseibat pyytää hymyillen, kun olemme aloittamassa pienimuotoista juttutuokioita Teamsin...

   Työ-SIB -valmennus vei asiantuntijaksi finanssimaailmaan

   Työttömäksi jääminen pitkän työuran jälkeen voi olla raju kolaus. Uusi tilanne sekoittaa isolla kauhalla koko...

   TUVA-koulutuksen tavoitteena on kehittää ja selkeyttää nuoren opiskeluvalmiuksia

   Luka Kainulaisella on nyt takanaan kolme kuukautta TUVA-koulutusta Ammattiopisto Livessä. TUVA-koulutuksen tavoitteena...