2 min read

Yhteistyössä on voimaa – Live kiittää työnantajia

Featured Image

Usein työ määrittelee sen, mitä ihminen on tai miltä hänestä tuntuu. Osallisuus ja yhteenkuulumisen tunne on ihmisille tärkeää. Työ tuo mahdollisuuden osallisuuteen – oman roolin löytämiseen yhteiskunnasta. Tiedämme, että kahta täysin samanlaista ihmistä ei ole. Meillä kaikilla on omat vahvuutemme ja heikkoutemme. Tämä luo haasteen rekrytointipalapeliin. Kuinka saadaan palaset loksahtelemaan paikoilleen? Siihen tarvitaan yhteistyötä.  

Kuluvan vuoden aikana palapeliä on kasattu ahkerasti kanssanne eri paikkakunnilla. Moni peli on jo pelattu loistokkaasti kasaan, mutta paljon on palasia vielä lopullista paikkaansa löytämättä. Tämähän ei haittaa. Saamme mahdollisuuden jatkaa yhteistyötä, sillä tämä peli ei ikinä ole lopullisesti valmis. Lapsenakin purimme kootut pelit palasiksi ja kokosimme uudelleen. Sama toteutuu myös työpaikkojen maailmassa. Ihmiset vaihtavat työpaikkoja, yritykset laajenevat, tulee uusia palveluita - aina tarvitaan uusia palapelin paloja. Meiltä Livestä löytyy palasia – osaamme jopa muotoilla palasista teidän yritykseenne sopivia. Erilaisten työn räätälöintien avulla olemme saaneet kunnian osallistua kanssanne monimuotoisen ja inhimillisen työelämän luomiseen.

Matkamme teidän työnantajakumppanien kanssa on ollut tunnerikas onnistumisineen ja pienine sekä suurine yllätyksineen. On tullut mutkia, joissa on hiljennetty vauhtia tai korjattu ajolinjoja ja sitten jälleen kiihdytetty takaisin moottoritielle. Vauhtia on riittänyt. Myös ympärillämme oleva maailma on muutaman vuoden tiukasti haastanut meitä. Nämä poikkeukselliset ajat ovat nostaneet vahvemmin esille myös pehmeämpiä arvoja. Vastuullisuus on ollut yksi näistä tärkeistä arvoista. Asiakkaiden valistuneisuus on nostanut esiin vaatimuksia tehdä kauniiden puheiden sijasta aitoja ja vaikuttavia tekoja. Olette halunneet olla mukana osoittamassa sosiaalista vastuuta työllistämällä täsmätyökykyisiä yrityksiinne. Teillä on töitä ja te haluatte löytää työntekijöitä – sitoutuneita ja oman tehtävänsä osaajia.

Meillä kaikilla on oikeus työhön, mutta työtä ei olisi ilman työnantajia. Ilman teitä YK:n ihmisoikeusjulistus olisi turha asiakirja. Suomi tarvitsee työnantajia, yrittäjiä ja työyhteisöjä. Myös me Livessä tarvitsemme teitä. Olette tehneet monesta liveläisestä RIKKAITA! Nyt ei puhuta rahasta, vaan nyt puhutaan elämästä, elämänlaadusta, kokemuksista, oppimisesta ja merkityksellisestä osallisuudesta.

Parhaimmallaan yhteistyömme kanssanne on ollut tiivistä kumppanuutta. Yhteistyökumppanimme sanoin:

”Kun ollaan oikealla tasolla, niin voidaan puhua kumppanuudesta.  Liven kanssa yhteistyö on ollut juuri tätä. Usko yhteiseen tekemisen voimaan on meillä kaikilla kova ja tulokset puhuvat puolestaan.”

Matti Karvonen, Ravintotalot Oy 

Livessä olemme uskoneet aina verkostojen voimaan ja yhteistyön merkitykseen. Yhteistyön tavoitteena on aina molemminpuolinen hyöty eli win-win tilanne. Koko Liven puolesta suuri kiitos kaikille kanssamme yhteistyötä tehneille yrityksille. Te olette mahdollistaneet liveläisten asiakkaidemme lukuiset kasvutarinat.

Yhteistyökumppaneita meillä ei ikinä ole liikaa. Ole rohkeasti yhteydessä, jos kiinnostuksen kipinä heräsi.

Kirjoittajana avainasiakaspäällikkö  Pirjo Poutala (pirjo.poutala@inlive.fi) ja asiakkuuspäällikkö Annika Lipponen (annika.lipponen@inlive.fi)

 

Uudet opiskelijat aloittavat maanantaina opintonsa

Ammattiopisto Liven uudet opiskelijat aloittavat opintonsa maanantaina 8.8.2022 klo 9.00. 

 

 

Liven paneelikeskustelu Mikko Valtonen: Tuntuu erikoiselta miksi emme hyödynnä sitä potentiaalia, mitä täsmätyökykyisyydessä on

Liven paneelikeskustelussa SuomiAreenalla kuultiin Keskuskauppakamarin johtavan asiantuntijan Mikko Valtosen näkemyksiä...

Liven-paneelikeskustelu Jussi Herlin: Meidän kaikkien yhteinen vastuu ja velvollisuus on kehittää ajatteluamme empaattisemmaksi

Live-säätiön paneelikeskusteluun SuomiAreenalla osallistui Koneen hallituksen varapuheenjohtaja Jussi Herlin. Hänet...