Etäkuntoutus

Sujuvasti etänä – vaivattomasti lähellä

 

 

Etäkuntoutus

Etäkuntoutus on ammattilaisen ohjaamaa kuntoutusta, jossa hyödynnetään etäteknologiaa edesauttamaan yksilöllisten kuntoutumistavoitteiden saavuttamista kotioloissa.
Etäkuntoutuksessa terapeutti on yhteydessä asiakkaan kanssa videopuhelun välityksellä sekä sähköisen viestinnän kautta. Etäkuntoutukselle määritellään tavoitteet ja seuranta lähikuntoutuksen tapaan.

Sujuvasti etänä – vaivattomasti lähellä

Etäyhteyksien avulla on mahdollista sovittaa kuntoutus omaan arkirytmiisi ja toimintaympäristöösi sopivaksi. Etäkuntoutus soveltuu erityisen hyvin tilanteisiin, jolloin et pysty osallistumaan kasvokkain tapahtuvaan kuntoutukseen. Etäkuntoutuksessa terapeutti ja asiakas tapaavat toisiaan turvallisen videoyhteyden välityksellä. Asiakas tekee erilaisia harjoitteita ammattilaisen ohjauksessa. Terapeutti seuraa ja arvioi terapian toteutumista ja antaa palautetta. Etäkuntoutus sopii hyvin monenlaisille kuntoutujille ja on todettu olevan vähintään yhtä tehokasta kuin kasvokkain tapahtuva kuntoutus. (Etäkuntoutus, Kela 2016)

Etäkuntoutukseen osallistuminen on erittäin helppoa. Tarvitset vain päätelaitteen (älypuhelin, tabletti tai tietokone), missä on nettiyhteys sekä kamera. Puhelimella tai tabletilla toimiessa, laitteeseen ladataan erillinen sovellus. Tämän jälkeen liittyminen etäkuntoutustuokioon onnistuu terapeutilta saamaasi linkkiä painamalla. Etäkuntoutus toteutetaan tietoturvallisen videoneuvottelupalvelun välityksellä, joka mahdollistaa asiakkaan ja terapeutin välisen video- ja ääniyhteyden, lisäksi palvelussa on mahdollisuus sähköiseen viestintään. Etäkuntoutusjakson pituus ja videotapaamisten tiheys määritellään kuntoutuksen alussa yksilöllisten toiveidesi ja tarpeittesi mukaisesti

Kysy lisää ja varaa aikaa etäkuntoutukseen!

Yhteystiedot

 

Sari Pasanen

palvelupäällikkö

Kuopio: Live Neuron, Live Kupoli 


phone 040 1360813

envelope-line sari.pasanen@inlive.fi

 

Jonna Heimonen

palvelupäällikkö

Live Iisalmi


phone 040 1361544

envelope-line jonna.heimonen@inlive.fi

 

Marjukka Mustonen

palvelupäällikkö

Live Joensuu


phone 040 1360702

envelope-line marjukka.mustonen@inlive.fi