Avoimet työpaikat

 

Fysioterapeutti

Live-säätiö työskentelee sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Live tarjoaa yksilöasiakkailleen ammatillista erityisopetusta, neurologista kuntoutusta, ammatillisen koulutuksen ja kuntoutuksen sekä työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluita. Live-säätiön palveluksessa työskentelee noin 700 asiantuntijaa. Säätiön toiminnan vuosittaiset tuotot ovat 43 MEUR. Kokonaisopiskelijamäärämme on 1800. Työllistymis-, kuntoutus- ja valmennuspalveluiden asiakasmäärämme on 5300. www.livesaatio.fi

Vetrean avo- ja laitoskuntoutus ovat siirtyneet Live-säätiön alle syksyllä 2021. Nyt haemme ammattitaitoiseen joukkoomme Iisalmen kuntoutustiimiin FYSIOTERAPEUTTIA.

Live Iisalmen palveluihin kuuluvat neurologisen fysioterapian lisäksi mm. Kelan ryhmämuotoiset kuntoutuskurssit, yksilö- ja ryhmäohjaukset, etäterapiat, tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia sekä allasterapia. Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottaja ja teemme kotikäyntejä. Tuotamme avomuotoisesti terveys- ja hyvinvointipalveluja ja kunniatehtävänämme on hoitaa sotiemme veteraanien ja sotainvalidien kuntoutus. Nyt rekrytoivan fysioterapeutin tehtävänkuva tarkentuu ja painottuu hakijan kiinnostuksen ja osaamisen mukaan näihin palveluihin.

Työkokemus neurologisesta tai tules -fysioterapiasta katsotaan eduksi, mutta oikea asenne ja halu oppia uutta ovat meille myös tärkeitä. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä voimassa olevaa EA1 -todistusta. Eduksi katsotaan myös kiinnostus allasterapiaan sekä uinninvalvojan tutkinto / trimmikoulutus tai valmius näiden suorittamiseen.

Tarjoamme kokoaikaisen ja merkityksellisen päivätyön. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työn sisältöön ja työaikoihin. Pääset työskentelemään uusissa, moderneissa, 2020 käyttöön otetuissa tiloissa, joissa sijaitsee HUR-älykuntosali. Saat hyvän perehdytyksen, työnohjausta ja kattavat työterveyshuollon palvelut. Iisalmessa voit hyödyntää HUR-kuntosalia myös vapaa-aikanasi maksutta. Osaamistasi pääset kehittämään Live-säätiön omassa, sisäisiä koulutuksia järjestävässä Live Akatemiassa. Olemme Great Place to Work –sertifioitu työpaikka, jossa tutkimustulosten mukaan 91% vastanneista kokee oman työpanoksensa tärkeäksi ja 88% kokee työnsä merkitykselliseksi!

Oletko sinä etsimämme kuntoutuksen ammattilainen? Kysy rohkeasti lisää palvelupäällikkö Jonna Heimoselta (040 1361544, jonna.heimonen@inlive.fi) ja laita hakemus tämän linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.


 
Työpaikan sijainti
Satamakatu 11, 74100 Iisalmi

Palkkaus
Terveyspalvelualan TES

Työ alkaa
Heti tai sopimuksen mukaan

Työaika
kokoaikatyö

Työn kesto
vakituinen työ

Haku päättyy
2.2.2022

Hakulomakkeen WWW-osoite