Usein kysyttyä koronasta (päivitetty 11.1.2022 klo 11.00). Lue lisää

Fysioterapia

Toimintakyvyn ylläpitoon.

 

 

Fysioterapia

Fysioterapia tuo helpotusta erilaisiin särkyihin ja kiputiloihin, myös akuuteissa tilanteissa. Fysioterapia auttaa pysymään toimintakykyisenä iän karttuessa sekä tapaturman tai leikkauksen jälkeisessä arjessa. Erilaisten sairauksien tai vammautumisen yhteydessä fysioterapialla ennaltaehkäistään lihasten surkastumista ja jäykistymistä. Teemme yhteistyötä myös Kelan kanssa ja tarjoamme Kela-kuntoutuksena vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta ja avoterapiaa.

Liven fysioterapiatilat ovat esteettömät, joten esimerkiksi pyörätuolilla pääsee liikkumaan sujuvasti. Käytössä on monipuolinen HUR-kuntosali (Live Kupoli ja Live Iisalmi), polkulaitteet ja seisomatelineet sekä kävelyvaljaat kevennettyyn kävelyharjoitteluun. Kipujen ja turvotusten hoitoon tarjoamme manuaalista fysioterapiaa, lymfaterapiaa, LPG-hoitoa sekä muita fysikaalisia hoitoja, kinesio-teippauksia sekä tukisukkia ja -hihoja. Fysioterapiaan voit tulla joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Kela korvaa osan lääkärin lähetteellä tulevan asiakkaan hoidosta.

Fysioterapiaa tarjoamme Live Iisalmessa, LiveNeuron Kupolissa, LiveNeuronissa ja Live Joensuussa.

MDT-terapia

Niskan, selän ja nivelten kiputiloja ja toimintahäiriöitä tutkitaan ja hoidetaan MDT– menetelmällä. MDT—mekaaninen diagnostisointi ja terapia alkaa asiakkaan oirekuvan määrittelyllä ja fyysisellä tutkimuksella,
missä tarkkaillaan oireiden käyttäytymistä suhteessa tiettyihin toistettuihin rangan ja nivelten liikkeisiin tai
pitkäkestoisiin asentoihin. Asiakkaalle suunnitellaan yksilöllinen harjoitusohjelma, jota hän tekee sekä terapeutin ohjauksessa, että itsenäisesti.

MDT-terapiaa tarjoamme Live Iisalmessa.

person  Kenelle palvelu sopii?

Liven fysioterapeutit auttavat, kun tarvitset ammattilaisen apua ja ohjausta. Fysioterapian keinoin voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä ja hoitaa erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön sairauksia ja vammoja sekä ylläpitää toimintakykyä.

briefcase  Toteutus

Fysioterapian sisältö muovautuu aina tutkimisen, testauksen ja syiden selvittämisen kautta yksilölliseksi suunnitelmaksi. Fysioterapiassa huomioidaan kokonaisvaltaisesti terveydentila, toimintakyky, elämäntilanne ja ympäristötekijät. Ohjaus voi sisältää kuntosaliharjoittelua, allasohjausta sekä lihasvoimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa edistäviä harjoituksia. Valmennamme myös itsehoitoon yksilöllisen harjoitteluohjelman avulla.

question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kerromme lisää!

building-line  Toimipaikat

Live Iisalmi
Satamakatu 11 (käynti Riistakadun puolelta)
74100 Iisalmi
iisalmi@inlive.fi

Live Joensuu
Nepenmäenkatu 2
80200 Joensuu
joensuu@inlive.fi

Live Kupoli
Itkonniemenkatu 9
70500 Kuopio
kupoli@inlive.fi

Live Neuron
Letkukaari 5 B
70820 Kuopio
neuron@inlive.fi

Yhteystiedot

 

Jonna Heimonen

Palvelupäällikkö

Live Iisalmi


phone 040 1361544

envelope-line jonna.heimonen@inlive.fi

 

Marjukka Mustonen

Palvelupäällikkö

Live Joensuu


phone 040 1360702

envelope-line marjukka.mustonen@inlive.fi

 

Titta Kekäläinen

Palveluvastaava

Kuopio: Live Kupoli


phone 050 5730045

envelope-line titta.kekalainen@inlive.fi

Satu-Mari Kokko-Aro

Palveluvastaava

Kuopio: Live Neuron


phone 050 3240510

envelope-line satu-mari.kokko-aro@inlive.fi