Hakijalle

   Opiskelijaksi Liveen? 

   Harkitsetko hakemista Liveen? 

   Live on juuri oikea paikka Sinulle, joka tarvitset opiskeluissasi yksilöllistä tukea. Liveen, kuten muihinkin ammatillisiin erityisoppilaitoksiin hakevalla tulee olla opiskeluun liittyvä erityisen tuen tarve.

   Opintojen aikana tarjoamme opiskelijalle yksilöllistä tukea. Opiskelemme yleisiä oppilaitoksia pienemmissä ryhmissä pääasiassa käytännön töitä tekemällä.

   Meillä voit opiskella valmentavassa koulutuksessa, suorittaa ammatillisen perustutkinnon tai näyttää osaamisesi ammatti- tai erikoisammattitutkinnon avulla.

   Ammatillisessa erityisoppilaitoksessa suoritettu tutkintotodistus on yhtä arvokas kuin yleisessä oppilaitoksessa suoritettu tutkinto.

   Miksi Live?

   Livessä on laaja koulutustarjonta. Voit opiskella arjen ja itsenäisen elämän taitoja tai suorittaa kokonaisen ammattitutkinnon useista vaihtoehdoista. Meillä saat opintoihisi ja urasuunitteluusi laajaa yksilöllistä tukea koko opiskelusi ajan. Livessä on myös mahdollisuus asuntola-asumiseen. Meillä ei sallita kiusaamista. Livessä jokainen on arvokas ja jokaisella on oikeus olla oma itsensä. 

   HubSpot Video

   Maahanmuuttajataustaisille hakijoille suunnatut selkokieliset videot

    


   Haussa nyt