Ammatti- ja erikoisammatti­tutkinnot

Koulutusmaksut

Koulutusmaksut

Valmistavaan koulutukseen sisältyy lähiopetus, työssäoppiminen, etätehtävät ja verkko-opiskelu.

Tutkinnon tai tutkinnon osia voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, jos katsotaan että opiskelija ei tarvitse koulutusta ammattitaidon täydentämiseen. Tällöin opiskelija tekee ainoastaan osaamisen näytön. Ilman valmistavaa koulutusta suoritettavista ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista peritään maksu. Maksut ovat tutkintokohtaisia.

Jos haluat tulla suoraan osaamisen näyttöön, ota yhteyttä koulutuskuvauksissa mainittuihin opettajiin.

Koulutusmaksut

Koulutusmaksut valmistavassa ja ilman valmistaava koulutusta

briefcase  Koulutusmaksu valmistavassa koulutuksessa

Ammattitutkintoon (pois lukien hierojan at) valmistavasta koulutuksesta perittävä koulutusmaksu on 200 €/tutkinto. Hierojan ammattitutkintoon valmistavan koulutuksen koulutusmaksu on 400 €. Erikoisammattitutkintoihin valmistavasta koulutuksesta peritään koulutusmaksu 500 €/tutkinto.

Maksulla katetaan koulutuksen sekä tutkinnon järjestämisestä aiheutuneita kustannuksia. Osa kustannuksista katetaan valtionosuudella. Näyttötutkintona suoritettavan perustutkinnon valmistavasta koulutuksesta ei peritä koulutusmaksua.

briefcase  Koulutusmaksu ilman valmistavaa koulutusta

Tutkinnon/tutkinnon osia voi suorittaa myös ilman valmistavaa koulutusta, jos katsotaan että opiskelija ei tarvitse koulutusta ammattitaidon täydentämiseen. Tällöin opiskelija tekee ainoastaan osaamisen näytön.

Ilman valmistavaa koulutusta suoritettavista ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista peritään koulutusmaksu. Maksulla katetaan suurin osa koulutuksen sekä tutkinnon järjestämisestä aiheutuneista kustannuksista. Maksut ovat tutkintokohtaisia.

Jos haluat tulla suoraan osaamisen näyttöön, ota yhteyttä koulutuskuvauksissa mainittuihin opettajiin.

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä