Lohjan toimipaikka

Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus

Lohjan toimipaikka (TELMA- ja TUVA-koulutus)

Ammattiopisto Live sijaitsee Lohjan keskustassa aivan torin laidalla. Opisto sijaitsee rakennuksen katutasossa ja opistolle pääsee hyvin taksilla suoraan oven eteen. Lyhyen kävelymatkan (alle 200 m) päässä on bussiasema.

Lohjan toimipaikassa voit opiskella työhön ja itsenäiseen elämään valmentavassa TELMA-koulutuksessa sekä tutkintokoulutukseen valmistavassa TUVA-koulutuksessa (elokuussa 2022).

Lohjalla on kolme opetusryhmää, yhteensä noin 30 opiskelijaa. Opetusryhmät jaetaan tarvittaessa pienryhmiin tavoitteiden, tarpeiden ja toiminnan mukaan. Opiskelijaryhmässä toimii 2–4 opetushenkilöä.

Hyödynnämme opetuksessa lähiympäristön palveluita ja yrityksiä niin työelämään valmentautumisessa kuin ammatillisen toimintakyvyn vahvistamisessa. Opiskelu on pääsääntöisesti toiminnallista ja tavoitteena on esim. vahvistaa opiskelijan vuorovaikutustaitoja, arjen taitoja, yhteiskuntavalmiuksia sekä työelämä- ja opiskelutaitoja.

Katso Lohjan toimipaikan virtuaaliesittely.

Tutustu Lohjan toimipaikkaan myös menevän räpin tahdissa Youtube-kanavaltamme!

Tutustumispäivät

Kevät 2022 klo 9–14

ti 15.3.
to 17.3.
ti 22.3.
to 24.3.
ti 29.3.
to 31.3.

Avoimet ovet Lohjalla

Lohjan toimipaikan avoimet ovet 3.2.2022 klo 18–19 tapahtuvat koronatilanteesta johtuen etänä. 

Jos liityt Lohjan toimipaikan avoimiin oviin puhelimella tai tabletilla, lataathan etukäteen Teams-sovelluksen. Klikkaa tästä linkistä tapahtumaan

 

Avoimissa ovissa esitellään toimipaikkaa ja koulutustarjontaa virtuaalisesti. Lopuksi jätetään aikaa kysymyksille. Lämpimästi tervetuloa!

location-pin Osoite

Lohjan toimipaikka
Kauppakatu 6
08100 Lohja

Yhteystiedot

Tiina Pulkkinen

Vastaava ohjaaja


phone 040 681 0144

envelope-line tiina.pulkkinen@inlive.fi

Sanna Blair

Koulutuspäällikkö (esihenkilö)


phone 040 630 1040

envelope-line sanna.blair@inlive.fi