Vantaan toimipaikka

Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus

Vantaan toimipaikka (TELMA-koulutus)

Toimipaikkamme sijaitsee Tikkurilassa keskeisellä paikalla, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Opiskelupaikkoja on 30, opetusryhmässä on 10 opiskelijaa, jokaisessa ryhmässä on opettaja sekä ohjaushenkilöstöä. Opetus- ja ohjaus tapahtuu pääasiassa pienryhmissä. Ammattitaitoinen henkilöstö huolehtii myös opiskelijoiden kuntoutustarpeista.

Toimimme kahdessa kerroksessa, joista toisen kerroksen opetustilat ovat esteettömät. Luokkatilojen lisäksi meillä on kodinhoidon tila, pienryhmätiloja, hyvät esteettömät WC- tilat, joissa on tarvittavat apuvälineet, kaksi opetuskeittiötä sekä taukotilat. Kahdessa opetuskeittiössä opiskelijoilla on mahdollisuus harjoitella ruuan valmistusta omien tavoitteidensa mukaisesti. Ruokailu tapahtuu läheisessä opiskelijaravintolassa ja osalle ruoka toimitetaan opistolle.

Telma-opinnoissa opiskellaan arkielämän taitoja, yhteiskunnassa toimimista sekä kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja. Valmennamme nuoria työelämään sekä toimipaikassa että erilaisilla työpaikoilla yksilöllisesti. Opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa työturvallisuuskortti sekä hygieniapassi.

Päivittäinen liikunta on osana jokapäiväistä arkeamme. Hyödynnämme lähialueita tiloineen ulkoilussa sekä sisäliikunnassa.

Yksilölliset oppimispolut mahdollistavat keskittymisen itselle tarpeellisiin ja kiinnostaviin asioihin. Meiltä opiskelijat valmistuvat tuettuun työhön, työtoimintaan tai osallisuutta tukevaan päivätoimintaan.

Vantaan toimipaikan avoimet ovet järjestetään tiistaina 29.11.2022
klo 9.30-11.00 ja 13.00-14.30.

 

Vantaan toimipaikka

location-pin Osoite

Kielotie 5 A/ 3. ja 4. krs.
01300 Vantaa

Yhteystiedot

Juha Enberg

Vastaava ohjaaja


phone 040 552 7593

envelope-line juha.enberg@inlive.fi

Liisa Rissanen

Koulutuspäällikkö (esihenkilö)


phone 040 615 2206

envelope-line liisa.rissanen@inlive.fi