1 min read

      Oppimisen iloa - Elinikäisen oppimisen polulla - JOTPA

      jotpa

      Hankkeen kesto: 30.6.2022-30.12.2024
       
      Hankkeen toteuttaja: 
      Ammattiopisto Live 

      Muut yhteistyökumppanit:  
      Liven työnantaja- ja muut verkostot 

      Painopistealueet: 
      Majoitus-, ravitsemis- ja matkailuala 

      Hankkeen tavoitteet:  

      1. Ravintola-alan työelämälähtöisten täydentävien lisäkoulutusten kehittäminen. 

        Koulutusta toteutetaan kurssi muotoisena lisäkoulutuksena ruokapalveluiden ammattitutkinnon suurtalouskokki ammattitaitovaatimusten pohjalta työpaikalla tapahtuvana oppimisena. 

        Kohdennetaan erityisesti työelämässä oleville työntekijöille. Tavoite saada erityistä tukea tarvitseville henkilöille, koulutusmalli, jolla voivat kehittää osaamistaan työuran aikana. 

      2. Järjestetään työelämän tarpeisiin vastaavaa täydentävää matalan kynnyksen koulutusta. puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan toimitilahuollon osaamisalan perustutkinnon sisällöistä.
         
        Koulutusta kohdennetaan erityisesti ravintola- tai puhtausalan koulutuksen saaneille ja/tai työkokemusta hankkineille ns. katvealueen ammattilaisille, jotka ilman yksilöllistä tukea ovat vaarassa jäädä tai pudota työvoiman ulkopuolelle.

        Koulutus toteutetaan vuoroin lähiopetuksena ja työpaikalla tapahtuvana oppimisena. 

       
      Lisätietoja:
      Mervi Huttula
      p. +358 40 662 3051
      etunimi.sukunimi@inlive.fi 
       

      ParasTUVA

      ParasTUVA-hanke tarjoaa osaamista, menetelmiä ja kehittämisfoorumeita TUVA-opetushenkilöstölle. Hankkeessa voi...

      Opiskelijat työuralla

      Hankkeessa kehitetään opetus- ja ohjaushenkilöstön osaamista erityistä tukea tarvitsevienopiskelijoiden työllistämisen...

      Asuntolatoiminnan ABC

      Hankkeen koulutukset on tarkoitettu opiskelija-asuntoloiden ohjaajille. He saavat tietoa ja käytännön työkaluja etenkin...