1 min read

      Oppimisen iloa - Elinikäisen oppimisen polulla - JOTPA

      jotpa

      Hankkeen kesto: 30.6.2022-30.12.2024
       
      Hankkeen toteuttaja: 
      Ammattiopisto Live 

      Muut yhteistyökumppanit:  
      Liven työnantaja- ja muut verkostot 

      Painopistealueet: 
      Majoitus-, ravitsemis- ja matkailuala 

      Hankkeen tavoitteet:  

      1. Ravintola-alan työelämälähtöisten täydentävien lisäkoulutusten kehittäminen. 

        Koulutusta toteutetaan kurssi muotoisena lisäkoulutuksena ruokapalveluiden ammattitutkinnon suurtalouskokki ammattitaitovaatimusten pohjalta työpaikalla tapahtuvana oppimisena. 

        Kohdennetaan erityisesti työelämässä oleville työntekijöille. Tavoite saada erityistä tukea tarvitseville henkilöille, koulutusmalli, jolla voivat kehittää osaamistaan työuran aikana. 

      2. Järjestetään työelämän tarpeisiin vastaavaa täydentävää matalan kynnyksen koulutusta. puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan toimitilahuollon osaamisalan perustutkinnon sisällöistä.
         
        Koulutusta kohdennetaan erityisesti ravintola- tai puhtausalan koulutuksen saaneille ja/tai työkokemusta hankkineille ns. katvealueen ammattilaisille, jotka ilman yksilöllistä tukea ovat vaarassa jäädä tai pudota työvoiman ulkopuolelle.

        Koulutus toteutetaan vuoroin lähiopetuksena ja työpaikalla tapahtuvana oppimisena. 

       
      Lisätietoja:
      Mervi Huttula
      p. +358 40 662 3051
      etunimi.sukunimi@inlive.fi 
       

      Verstas-hanke

      Hanke: Verstas-hankkeella pyritään edistämään heikoimmassa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden toimintakykyä,...

      ESIC – European Social Innovation Campus

      Hanke: Euroopan sosiaalisen innovaation kampus (ESIC) hanke liittyy läheisyys- ja sosiaalitalouden taitoja koskevaan...

      Momentum – Moninaistuvat urapolut

      Hanke: Hankkeen tavoitteena on edistää heikoimmassa työmarkkina-asemassa olevien yli 30-vuotiaiden henkilöiden...