Ilmoittaudu virtuaaliseen työpajaan

   KAIKKI OSAAMINEN KÄYTTÖÖN – MITEN VOIMME TEHDÄ SEN YHDESSÄ?


   Tervetuloa virtuaaliseen työpajaan ”Kaikki osaaminen käyttöön – miten voimme tehdä sen yhdessä?”

   Työllisyyden kasvattaminen on yksi tärkeimmistä tavoitteista Suomessa.  Mahdollisuuksia on paljon, kun otetaan huomioon monien lahjakkaiden ja motivoituneiden täsmätyökykyisten potentiaali, jota ei vielä laajasti työelämässä hyödynnetä.

   Liven ja HemmaKoti järjestävät työpajan, jossa pureudutaan siihen, millä tavoin voimme hyödyntää kaikkien yksilöiden osaamista ja tehdä sen yhdessä kaikilla toimialoilla. Tutkimme erilaisia tapoja avata mahdollisuuksia ja tarjota tukea lahjakkaille ja motivoituneille työntekijöille työllistymisen haasteiden keskellä. Samalla keskustelemme monimuotoisuuden hyödyistä ja yritysten vastuusta tässä asiassa.

   Työpaja tarjoaa käytännön esimerkkejä ja kokemuksia, joita voit soveltaa oman organisaatiosi kontekstissa. Jaamme keinoja ja tukea, jotka auttavat osaamisen hyödyntämisessä ja työllistymisen edistämisessä. Live-säätiö ja HemmaKoti ovat yhteistyössä tarttuneet sanoista tekoihin muun muassa kevään ikkunanpesukampanjan merkeissä. Lisäksi luomme avointa keskusteluympäristöä, jossa voit jakaa omia näkemyksiäsi ja oppia muiden kokemuksista.

   Kutsumme keskusteluun mukaan erityisesti pk-yritykset, jotka haluavat kehittää työllistymisen tukimuotoja ja hyödyntää osaamista entistä paremmin. Työpajan tavoitteena on innostaa ja inspiroida osallistujia luomaan entistä inklusiivisempia työympäristöjä ja edistämään osaamisen käyttöä kaikilla tasoilla.

   Keskustelua fasilitoivat Live-säätiön asiakkuuspäällikkö Annika Lipponen ja HemmaKodin toimitusjohtaja Marika Pendolin.

   Työpaja järjestetään 6.10.2023 klo 9-9.45 virtuaalisesti Teamsin välityksellä. Saat osallistumislinkin ilmoittautumislomakkeen täytettyäsi.

   Työpaja järjestetään osana Suomalaisen Työn Liiton Tervetuloa meille -kampanjaa. Tervetuloa meille! -viikko järjestetään 2.-8.10.2023. Suomen suurin avointen ovien tapahtuma auttaa yrityksiä lisäämään tunnettuuttaan sekä tuomaan esille suomalaista osaamista.

   Ilmoittaudun seminaariin:

   Return to Top