Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen Yritys -merkin Invalidisäätiölle

Kirjoittanut: Live-säätiö | Mar 8, 2021 4:04:14 PM

Invalidisäätiölle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Invalidisäätiö tekee työtä sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Se kouluttaa, kuntouttaa ja valmentaa yksilöasiakkaita töihin ja on jo kahdeksan vuosikymmenen ajan kehittänyt toimintaansa yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin. Säätiön Ammattiopisto Live on monipuolinen erityisoppilaitos ja erityisopetuksen kehittämiskeskus. Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt tukea tarvitsevien työllistymiseen.


Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.


– Olemme aktiivinen toimija yhteiskunnallista vaikuttavuutta tuottavissa palveluissa sekä verkostoissa ja haluamme tehdä työstämme entistä näkyvämpää käyttämällä meille myönnettyä Yhteiskunnallinen Yritys -merkkiä. Säätiön Ammattiopisto Live ja Live Palvelut auttavat vuosittain tuhansia tukea tarvitsevia ihmisiä kohti unelmiaan koulutuksen, työllistymisen ja yhteiskunnallisen osallisuuden saavuttamisessa, kertoo Invalidisäätiön asiakkuus- ja viestintäjohtaja Leena Hallamaa.


– Invalidisäätiöllä on vahva side useisiin yhteiskuntavastuullisiin toimijoihin, joita yhdistää halu tuottaa yhteiskunnallista hyvää. Yleishyödyllisenä säätiönä sen toiminta painottuu yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseen ja hyvän elämän edellytyksien rakentamiseen täältä töihin -strategiansa mukaisesti, kertoo markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.


Lisätietoja:
Leena Hallamaa, asiakkuus- ja viestintäjohtaja, Invalidisäätiö │ Live,
leena.hallamaa@inlive.fi, 040 661 5552
Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Yhteiskunnallinen Yritys -merkki, Suomalaisen Työn Liitto, niina.ollikka@suomalainentyo.fi, 040 674 8773

 

Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. www.yhteiskunnallinenyritys.fi. Suomalaisen Työn Liittotoimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, sekä vaikuttaa ostopäätöksiin, jotta työpaikat säilyvät ja uusia syntyy. www.suomalainentyo.fi

Kirjoittanut Live-säätiö

Jätä kommentti