Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Live käynnistää Goodwill®-kierrätysmyymälätoiminnan pääkaupunkiseudulla – lahjoituksia otetaan vastaan!

Kirjoittanut: Live-säätiö | Feb 16, 2021 9:00:00 AM

Live avaa pääkaupunkiseudun ensimmäisen Goodwill®-kierrätysmyymälän kesäkuussa. Hyväkuntoisia lahjoitustavaroita otetaan vastaan 1.3.2021 alkaen.

Goodwill – Mitään ja ketään ei hukata

Goodwill on kierrätysmyymäläketju, joka auttaa ihmisiä koulutuksen ja työllistämisen keinoin sekä ympäristöä kierrätystoiminnan kautta, paikallisesti. Live puolestaan kouluttaa, valmentaa ja kuntouttaa tukea tarvitsevia asiakkaitaan kohti työtä ja työelämää. Käynnistyvä Goodwill-toiminta avaakin pääkaupunkiseudulla toimivan Liven opiskelijoille ja kuntoutujille uusia monipuolisia oppimis- ja työympäristöjä.

Goodwill on tehnyt ihmisten auttamisen helpoksi: Vaatteiden ja tavaroiden lahjoittaminen Goodwillille tai ostoksilla käynti Goodwill-kierrätysmyymälöissä luo paikallisille tukea tarvitseville opiskelijoille ja työtä etsiville ihmisille mahdollisuuksia työhön, yhteiskunnalliseen integroitumiseen ja oman osaamisen kehittämiseen.

Lahjoitetut tuotteet menevät myyntiin Goodwill-kierrätysmyymälöihin ja myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen koulutus-, kuntoutus- ja työllistämistoiminnan ylläpitämiseen sekä kehittämiseen Pääkaupunkiseudulla.

Auttaessaan ihmisiä, lahjoittaja pääsee myös eroon itselleen tarpeettomasta tavarasta ja tekee ympäristölle palveluksen. Goodwill ottaa vastaan hyväkuntoista tavaraa laidasta laitaan, kuten siistissä kunnossa olevia vaatteita, kenkiä, leluja, elektroniikkaa, astioita ja huonekaluja.

Goodwill noutopalveluGoodwill-lahjoituspisteet avoinna 1.3.2021 alkaen

Lahjoitettavat tavarat voi tuoda lähimpään Goodwill-lahjoituspisteeseemme 1.3.2021 alkaen ja jatkossa myös kesäkuussa 2021 avattavaan kierrätysmyymäläämme tai hyödyntää noutopalveluamme. Goodwill-kierrätysmyymälöihin lahjoitettavat hyväkuntoiset huonekalut ja huonekaluja sisältävät suuret lahjoituserät noudetaan veloituksetta.

Myyntiin kelpaamattomista huonokuntoisista huonekaluista/tavaroista veloitamme jätemaksun (40 € / m³). Tavaran kunto arvioidaan aina paikan päällä ja asiakas saa itse päättää viedäänkö huonokuntoiset tavarat maksua vastaan kaatopaikalle vai pitääkö hän ne itse.

 • Goodwill-lahjoituspiste, Pasila
  Kuortaneenkatu 13, 00520 Helsinki
  040 706 6224 / Jorma Laaksonen

 • Goodwill-lahjoituspiste, Ruskeasuo
  Tenholantie 12, 00280 Helsinki
  040 661 6062 / Petri Kokko
 • Goodwill-lahjoituspiste, Leppävaara (avataan myöhemmin keväällä)
  Turuntie 42, 02650 Espoo
  040 628 8285 / Teemu Tervashonka

Lisää Liven Goodwill-toiminnasta verkkosivuiltamme.

 

Smiling G-1Goodwill Industries International

Goodwill Industries International on Yhdysvalloista lähtöisin oleva organisaatio, joka tarjoaa räätälöityjä palveluja ja koulutusta henkilöille, jotka haluavat löytää työtä, kouluttautua, kehittää taitojaan ja vahvistaa talouttaan. Goodwill on perustettu vuonna 1902 Bostonissa, ja se toimii Yhdysvaltojen ja Kanadan lisäksi 12 muussa maassa. Tällä hetkellä Goodwillillä on yhteensä yli 3000 kierrätysmyymälää ympäri maailman. 

Lisätietoja:
Miika Keijonen, Kehitysjohtaja, Live
p. 050 409 1506, miika.keijonen@inlive.fi

Aiheet: työ

Kirjoittanut Live-säätiö

Jätä kommentti