Kokoonpano- ja tuotantopalveluiden työelämäympäristö

   Alihankintatöitä yrityksille

   Kokoonpano- ja pakkauspalve­lut

   Työelämäympäristön työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia kokoonpano- ja pakkauspalveluiden alihankintatöitä yrityksille, logistiikkaan liittyviä tehtäviä sekä asiakaspalvelua. Jaksolla on mahdollista työskennellä myös muovituotannon tehtävien parissa, jolloin työtehtäviin voi sisältyä tuotteiden esivalmistusta, jälkikäsittelyä ja viimeistelyä. Tutustu tarjoamiimme muovisaumaustuotteisiin sekä kokoonpanopalveluihin.

   Tietoa palvelusta

   person  Kenelle palvelu sopii?

   Osatyökykyisille tai pitkäaikaistyöttömille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea työllistymiseensä.

   question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

   Helsinkiläiset: Helsingin työllisyyspalveluiden tai kuntouttavan työtoiminnan tiimin ohjaamana.
   Espoolaiset: Espoon työllisyyspalveluiden ohjaamana.
   Keusote: Työllisyyspalveluiden sosiaaliohjauksen ohjaamana

   book  Toimipaikat

   Pasilan toimipaikka

   briefcase  Toteutus

   Työtehtävät soveltuvat kaikille kiinnostuneille, sillä niissä huomioidaan jokaisen aikaisempi työkokemus ja ammatillinen koulutus. Erityistä osaamista ei vaadita, aito kiinnostus riittää.

   Valmennusjakso tutustuttaa tuotannon ja kokoonpanon alaan ja ohjaa toimimaan työelämässä vaadittavien pelisääntöjen mukaan. Jakson tavoitteena on saada mahdollisimman aitoja työkokemuksia alan työtehtävistä. Työvalmentaja ohjaa ja opastaa työtehtävissä, mutta taitojen karttuessa valmennettava voi työskennellä myös itsenäisesti.

   Yhteystiedot

    

   Pertti Nieminen

   Palvelupäällikkö


   phone 050 570 7123

   envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä