Koulutus- ja arviointipalvelut

   Aikuisen maahan muuttaneen tuen tarpeen tunnistaminen ja tukitoimet
    

   Aikuisen maahan muuttaneen tuentarpeen tunnistaminen ja tukitoimet

   Koulutuksessa pääsee kuulemaan, miten aikuisen muuttaneen tuentarpeen voi tunnistaa, millaisia tukitoimia on olemassa ja miten niitä voi hyödyntää omassa työssä. Koulutus korostaa positiivisen pedagogiikan ajattelutapaa ja auttaa vahvuusperusteisessa työskentelyssä.

   Sisältö

   • Opiskeluun ja oppimiseen vaikuttavia tekijöitä, tuen tarpeen tunnistaminen
   • Miten maahanmuuttajan erityisen tuen tarve eroaa muista erityisopiskelijoista
   • Käytännön menetelmät arkeen
   • Voimavarakeskeisyys
   • Esimerkit tukitoimista
   • Oppimisvaikeuksien kartoittaminen ja pedagogisen lausunnon kirjoittaminen

   Tietoa koulutuksesta

   book Tavoite

   Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja oppii tunnistamaan tuen tarpeita ja niiden taustalla olevia tekijöitä. Hän tietää, millaisia tukitoimia omassa työssä on mahdollista ottaa käyttöön ja kenen kanssa. Tavoitteena on, että osallistuja saa omaan työarkeensa vinkkejä ja toimintatapoja koulutuksesta.

   Koulutuslupauksena on olla innostava ja tarjota konkreettisia ideoita toimia paremmin heikosti suomea puhuvan opiskelijan tai työntekijän kanssa.

   briefcase Toteutus 

   Koulutus toteutetaan workshop-toimintatavalla, jossa varataan aikaa osallistujien ennakkoon lähettämien case-tapausten tai kysymysten käsittelyyn. Koulutus toteutetaan etänä Howspace-alustalla.

   Kouluttajana on ammatillinen erityisopettaja Marja-Liisa Perttula. Häntä kehutaan erityisesti siitä, että hänen koulutuksistaan osallistuja saa konkreettisia työkaluja ja menetelmiä. Marsalla on pitkä ja monipuolinen työura monikulttuurisen opettamisen ja ohjaamisen työtehtävissä.

   person Kohderyhmä

   Aikuisten maahan muuttaneiden kanssa työskentelevät opettajat ja ohjaajat. 

    

   question-circle Ilmoittautuminen ja ajankohdat

   Koulutus toteutetaan, jos ilmoittautuneita on minimissään 7. Vahvistus koulutuksen toteutuksesta tehdään viikkoa ennen koulutuksen toteutumista. 

   25.1.2024 klo 12.15-15.15. https://link.webropolsurveys.com/S/8816E8C48E4614F3

   Koulutuksen hinta on 100,00€ + alv 24%. 

   Kouluttajat

   Marja-Liisa Perttula

   Ammatillinen erityisopettaja

   envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

   Yhteystiedot

    

   Jasmin Al Kurdi

   Koulutussuunnittelija


   Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille.

   phone 040 198 9292

   envelope-line jasmin.alkurdi@inlive.fi

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä