Koulutus- ja arviointipalvelut

Avekki-kertaus

Avekki-kertaus

Avekki-toimintatapamalli antaa työntekijälle ja työyhteisölle valmiuksia ennakoida ja hallita uhka- ja väkivaltatilanteita. Koulutuksessa aihetta tarkastellaan asiakkaan, työntekijän, työyhteisön ja organisaation näkökulmasta. Koulutuksen aikana pohditaan, mistä muodostuu turvallinen työympäristö ja perehdytään Avekki -toimintatapamallin soveltamiseen omassa työyhteisössä.  

Tietoa koulutuksesta

person  Sisältö

8h kertauskoulutus 

Koulutus sisältää:  

  • uhka- ja väkivaltatilanteiden ennakointi 
  • vuorovaikutus
  • työyhteisön toiminta 
  • ohjaava lainsäädäntö 
  • itsensä suojeleminen 

question-circle Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu työntekijöille, jotka ovat aikaisemmin suorittaneet AVEKKI-koulutuksen. 

 

book Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on tarjota tietämystä ja toimintamalleja uhka- ja väkivaltatilanteiden ennakointiin sekä hallintaan.  Koulutuksessa kerrataan AVEKKI-toimintatapamalli sekä uusimat ohjeistukset.

Kouluttajat

Liven asiantuntijakouluttaja


envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Yhteystiedot

 

Jasmin Al Kurdi

Koulutussuunnittelija


Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille

phone 040 198 9292

envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä