Koulutus- ja arviointipalvelut

Hygieniapassitestit

Hygieniapassitestit

Järjestämme ryhmämuotoisia hygieniaosaamiskoulutuksia ja -testejä niin perus- kuin erikoistilannekoulutuksena ja -testeinä. Meiltä on myös mahdollista saada erityisen tuen tarpeen huomiovaa yksityisopetusta sekä suorittaa yksilöllinen erikoistilannetesti. Toteutamme koulutukset ja testit tilauksesta asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja pidämme myös kaikille avoimia, yleisiä koulutus- ja testitilaisuuksia Liven tiloissa. 

Kenelle hygieniapassi on tarpeen?

Työntekijöille, jotka työskentelevät elintarvikehuoneistossa ja käsittelevät pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Elintarvikehuoneistoja ovat esimerkiksi kahvilat, ravintolat, pikaruokaravintolat, suurkeittiöt, elintarvikemyymälät, leipomot sekä elintarvikkeita valmistavat tehtaat.

Koulutukset:

Ryhmäkoulutukset:
Järjestämme hygieniakoulutuksia ryhmille sekä yleisinä päivinä että erikseen tilattuina. Kustomoidun koulutuksen pituus määritellään aina osallistujien tarpeiden mukaan. Koulutuksen pituus voi olla muutamasta tunnista useampaan päivään.

Yksityisopetus:
Tarjoamme tarvittaessa myös yksityisopetusta.

Syksyn 2021 testi ajankohdat varattavissa

11.8.2021 klo 17.00 alkaen.
Ilmoittautuminen testiin: https://link.webropol.com/s/hyg1

Ilmoittautuminen päättyy 2.8.2021
Testin hinta: 40€ + alv 24%
max. kolme (3) osallistujaa
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tarkan osoitteen, jossa testi suoritetaan (Helsingissä).

29.9.2021 klo 17.00 alkaen.
Ilmoittautuminen testiin: https://link.webropol.com/s/hyg2

Ilmoittautuminen päättyy 2.8.2021
Testin hinta: 40€ + alv 24%
max. kolme (3) osallistujaa
Ilmoittautumisen yhteydessä saat tarkan osoitteen, jossa testi suoritetaan (Espoossa).

Yksilöllinen hygieniatesti:
Voit tulla suorittamaan hygieniapassitestin yksilöllisesti. Huomioimme erityisen tuen tarpeen, testaaja voi esimerkiksi kääntää testin selkokielelle tai lukea kysymykset ääneen. Testissä ei myöskään ole aikarajaa. Osaamistestaaja arvioi erityistilannetestit tarkkaan ja tapauskohtaisesti.

Ryhmätesti:
Ryhmätestejä toteutetaan sekä tilauksesta että yleisinä, kaikille avoimina testipäivinä. Ryhmätestejä toteutetaan perus- että erityistilannetesteinä.

Jasmin Al kurdi 

Koulutussuunnittelija 


Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille

phone 040 198 9292

envelope-line jasmin.alkurdi@inlive.fi

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä