Koulutus- ja arviointipalvelut

Monimuotoinen työyhteisö johtajan rikkaudeksi

Monimuotoinen työyhteisö johtajan rikkaudeksi

Monimuotoisuus työelämässä on voimavara, jolla voidaan edistää toimintatapojen ja palveluiden kehittymistä. Parhaimmillaan monimuotoisuus lisää yrityksen kilpailukykyä. Monimuotoisen työyhteisön johtaminen vaatii uudenlaista esimiestyötä. Nykyisiä toimintatapoja ja uskomuksia on hyvä tarkastella ja tarvittaessa uudistaa muuttuvan yhteiskunnan vaatimusten mukaisesti.

Tietoa koulutuksesta

person  Sisältö

• Monimuotoisuus työelämässä 

• Monimuotoisuuden hyödyt ja merkitys työyhteisössä 

• Potentiaalinen työkyky, osaaminen ja vahvuudet tehokkaaseen käyttöön 

• Erilaiset tavat oppia ja johtaa 

question-circle Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu esihenkilötyötä tekeville henkilöille.

 

book Tavoite

Koulutuksessa havaitaan ja oivalletaan yhdessä mitä monimuotoisuus on ja miten hyödyntää sitä omassa organisaatiossaan.  Tarkoituksena on löytää organisaatiokohtaisesti ratkaisukeskeisiä menetelmiä johtamiseen ja perehdyttämiseen käytännön työssä. 

Kouluttajat

Liven asiantuntijakouluttaja


envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Yhteystiedot

 

Jasmin Al Kurdi

Koulutussuunnittelija


Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille

phone 040 198 9292

envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä