Turvallinen kohtaaminen

   Erityiset piirteet käyttäytymisen takana
    

   Turvallinen kohtaaminen: Erityiset piirteet käyttäytymisen takana

   Kohtaatteko arjessanne haastavia asiakastilanteita?

   Suomessa on noin 800 000 eri tavoin kuulovammaista henkilöä, noin 55 000 näkövammaista, autismikirjoa esiintyy väestöstä noin 60 000 henkilöllä, noin 50 000 ihmisistä on kehitysvamma ja Suomen väestöstä ulkomaalaistaustaisia on hieman alle 470 000. Vähintään joka viides suomalainen kokee vuoden aikana mielenterveyden häiriöitä ja joka viides sairastuu elämänsä aikana masennukseen.

   Tietoa palvelusta

   person Sisältö 

   Lisääntyneet vuorovaikutuksen pulmat ja haastavat tilanteet ovat valitettavasti nykypäivää. Live tarjoaa ymmärrystä, turvallisuutta ja toimintavarmuutta erityisryhmien onnistuneeseen kohtaamiseen.  

   Koulutuksen teemat:   

   1. Erityiset piirteet käyttäytymisen takana 
   2. Onnistunut kohtaaminen ja kommunikointi 
   3. Turvallisuus 

   question-circle Kohderyhmä

   Tämä koulutus on suunnattu palvelualoilla työskenteleville henkilöille, jotka kohtaavat paljon erilaisia asiakasryhmiä arjessaan. 

   book Tavoite

   Koulutuksen tavoitteena on lisätä työyhteisölle laadukasta ja vastuullista asiakaspalvelu osaamista erityisryhmien parissa. Tällöin omaa epävarmuutta ja pelkoa ei tarvitse viedä fyysisen voimankäytön taakse.  

   Yhteystiedot

    

   Jasmin Al Kurdi

   Koulutussuunnittelija


   Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille.

   phone 040 198 9292

   envelope-line jasmin.alkurdi@inlive.fi

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä