Koulutus- ja arviointipalvelut

Työpaikkaohjaajakoulutus 

Työpaikkaohjaaja­koulutus

Työpaikkaohjaaja on työnantajan edustaja, joka ohjaa ja arvioi oman alansa opiskelijaa omalla työpaikallaan. Koulutuksessa käydään läpi työpaikkaohjaajan tehtäviä ja roolia oppimisen ohjaajana ja arvioijana.

Kohderyhmä

Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti Liven opiskelijoita työpaikalla perehdyttäville ja ohjaaville henkilöille, työnantajille, työpaikkaohjaajille sekä muille työelämän edustajille.

Työpaikkaohjaajakoulutuksella täydennetään sitä ohjausta ja perehdytystä, jota kaikki opettajat tekevät yksittäisten opiskelijoiden koulutussopimusjaksojen ja näyttöjen yhteydessä.

Koulutuksen sisältö

Työpaikkaohjaajakoulutus tarjoaa työvälineitä, valmiuksia ja vertaistukea kaikille työpaikallaan opiskelijoita perehdyttäville ja ohjaaville henkilöille. Livessä työpaikkaohjaajien koulutusta järjestetään vuonna 2021 keväällä ja syksyllä. Koulutus sisältää kaksi kahden tunnin koulutuskokonaisuutta sekä ennakko- ja välitehtävän.

Kouluttajat

Marjut Nyström, ammatillinen erityisopettaja, ravintola- ja catering-alan pt.
Marita Kokkonen, ammatillinen erityisopettaja, sosiaali- ja terveysalan pt.

Syksy 2021

Aika: ti 7.9. klo 14.00-16.00 ja ti 21.9. klo 14.00-16.00
Paikka
Teams-verkkokoulutus

Ilmoittaudu koulutukseeen ti 24.8.2021 mennessä linkistä Ilmoittautuminen Työpaikkaohjaaja-koulutukseen.

Lisäksi tarjoamme itsenäiseen opiskeluun pelilliseen muotoon rakennetun Seppo-peliverkkomateriaalin, jonka avulla työpaikkaohjaaja voi itsenäisesti perehtyä työelämässä oppimisen suunnitteluun, opiskelijan ohjaukseen sekä arviointiin.

Helena Lindroos 

Johdon assistentti 


phone 040 834 5127

envelope-line helena.lindroos@inlive.fi

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä