Koulutus- ja arviointipalvelut

   Työpaikkaohjaajakoulutus 

   Työpaikkaohjaaja­koulutus

   Koulutuksen sisältö

   Työpaikkaohjaajakoulutus tarjoaa työvälineitä, valmiuksia ja vertaistukea kaikille työpaikallaan opiskelijoita perehdyttäville ja ohjaaville henkilöille. Työpaikkaohjaajakoulutuksella täydennetään sitä ohjausta ja perehdytystä, jota kaikki opettajat tekevät yksittäisten opiskelijoiden koulutussopimusjaksojen ja näyttöjen yhteydessä.

   Kohderyhmä

   Koulutukset on suunnattu Liven työelämäkumppaniorganisaatioissa opiskelijoita perehdyttäville ja ohjaaville henkilöille, työnantajille, työpaikkaohjaajille sekä muille työelämän edustajille.

   Kouluttajat

   Marjut Nyström, ammatillinen erityisopettaja, ravintola- ja catering-alan pt.
   Marita Kokkonen, ammatillinen erityisopettaja, sosiaali- ja terveysalan pt.

   Liven työpaikkaohjaajakoulutus syksyllä 2023 

   Koulutus järjestetään syksyllä kahtena eri koulutuskertana etäkoulutuksena. Koulutus sisältää myös välitehtävän ja koulutuksesta saa todistuksen:

   Koulutusosio 1 / etäkoulutus, Teams
   ti 5.9.2023 klo 14.00-16.00 

   Koulutusosio 2 / etäkoulutus, Teams
   ti 19.9.2023 klo 14.00-16.00

   Ilmoittautua voit ke 30.8.2023 asti täältä.


   Kysy työpaikkakohtaisia koulutuksia! 

   Järjestämme yrityksille myös työpaikoille räätälöityjä koulutuksia, jotka voivat olla alakohtaisia tai keskittyä erityistä tukea tarvitsevan tai maahanmuuttajataustaisen opiskelijan ohjaamiseen. Koulutus voidaan toteuttaa etänä tai lähikoulutuksena työpaikallanne tai Liven tiloissa. Koulutuksen kesto voi myös olla toiveenne mukainen. 

   Työpaikkaohjaajien Seppo-peli käyttöösi! 
   Perustiedot työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta saat pelaamalla työpaikkaohjaajien käyttöön tehdyn Seppo-pelin avulla. 

   • Kirjaudu peliin osoitteessa play.seppo.io. Kirjoita pelin pin-koodi CD381F ja keksi itsellesi nimimerkki (joukkueen nimi/ team name)
   • Muista säilyttää kirjautumistunnuksesi, jotta voit palata peliin myöhemmin.
   • Voit pelata peliä älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.
   • Pelissä on 23 tehtävää, joiden avulla voit omassa tahdissasi perehtyä työelämässä oppimisen suunnitteluun, ohjaukseen ja arviointiin. Vastauksia ei arvioida eikä pelistä kirjoiteta todistusta työpaikkaohjaajien koulutukseen osallistumisesta.

   seppo-peli-työpaikkaohjaajille

   Lisätietoja:

   Helena Lindroos 

   Johdon assistentti 


   phone 040 834 5127

   envelope-line helena.lindroos@inlive.fi

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä