Avoimet työpaikat

 

Liikunnanohjaaja

Live-säätiö työskentelee sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Live tarjoaa yksilöasiakkailleen ammatillista erityisopetusta, neurologista kuntoutusta, ammatillisen koulutuksen ja kuntoutuksen sekä työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluita. Live-säätiön palveluksessa työskentelee noin 700 asiantuntijaa. Säätiön toiminnan vuosittaiset tuotot ovat 43 MEUR. Kokonaisopiskelijamäärämme on 1800. Työllistymis-, kuntoutus- ja valmennuspalveluiden asiakasmäärämme on 5300. www.livesaatio.fi

Vetrean avo- ja laitoskuntoutus ovat siirtyneet Live-säätiön alle syksyllä 2021. Nyt haemme ammattitaitoiseen joukkoomme Iisalmen kuntoutustiimiin LIIKUNNANOHJAAJAA (AMK).

Live Iisalmen palveluihin kuuluvat yksilöllisen neurologisen kuntoutuksen lisäksi mm. Kelan ryhmämuotoiset kuntoutuskurssit (TULES avokurssi, ALS, IKKU, omaishoitajien parikurssi) sekä avomuotoiset liikunta- ja hyvinvointipalvelut. Työ sisältää monipuolisesti yksilö- ja ryhmänohjausta sekä kuntotestausta. Tehtävä on uusi, joten pääset muotoilemaan työnkuvaasi moniammatillisen tiimin kanssa tämän työskentelyä täydentäväksi.

Työkokemus soveltavan liikunnan parissa sekä ryhmäohjaustaidot katsotaan eduksi, mutta aito ihmisten kohtaaminen, heidän vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden tunnistaminen, sekä oikea asenne ja halu oppia uutta ovat meille myös tärkeitä. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä voimassa olevaa EA1 -todistusta. Eduksi katsotaan uinninvalvojan tutkinto tai valmius näiden suorittamiseen.

Tarjoamme kokoaikaisen ja merkityksellisen päivätyön (klo 8–18 välillä). Pääset työskentelemään uusissa, moderneissa, 2020 käyttöön otetuissa tiloissa, joissa sijaitsee HUR-älykuntosali sekä pienryhmään ja yksilöohjaukseen soveltuva allas. Saat hyvän perehdytyksen, ja kattavat työterveyshuollon palvelut. Iisalmessa voit hyödyntää HUR-kuntosalia myös vapaa-aikanasi maksutta. Osaamistasi pääset kehittämään Live-säätiön omassa, sisäisiä koulutuksia järjestävässä Live Akatemiassa. Olemme Great Place to Work –sertifioitu työpaikka, jossa tutkimustulosten mukaan 91% vastanneista kokee oman työpanoksensa tärkeäksi ja 88% kokee työnsä merkitykselliseksi!

Oletko sinä etsimämme liikunnan ammattilainen, joka saa liikunnanilon tarttumaan? Kysy rohkeasti lisää palvelupäällikkö Jonna Heimoselta ja laita hakemus tämän linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.


 
Työpaikan sijainti
Satamakatu 11, 74100 Iisalmi

Palkkaus
Terveyspalvelualan TES

Työ alkaa
Heti tai sopimuksen mukaan

Työaika
kokoaikatyö

Työn kesto
työ jatkuu 23.12.2022. Mahdollisesti jatkoa tämän jälkeen.

Haku päättyy
9.2.2022

Hakulomakkeen WWW-osoite