Live Booster

Selkiyttää tulevaisuuden tavoitteita

Live Booster

Live Booster on kaikille avoin, ryhmämuotoinen ohjauspalvelu, jonka aikana etsitään asiakkaalle soveltuva jatkopolku kohti työelämää. Nopeatempoisen ja kynnyksettömän valmennuksen tavoitteena on lisätä asiakkaan motivaatiota ja selkiyttää tulevaisuuden tavoitteita.

Tietoa palvelusta

person  Kenelle palvelu sopii?

Live Booster soveltuu kaikille yli 16 –vuotiaille jatkopolkuaan pohtiville. Boosterissa kartoitetaan mikä koulutusala olisi sopiva, tarvitaanko lisätukea työllistymiseen vai kenties koulutusta, työssä oppimista vai kuntoutusta.

question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

Hakeutuminen tapahtuu Liven Palvelupisteen kautta. 

Tule käymään palvelupisteellä Leppävaarassa (Kiannonkatu 2, 3. kerros) tai ota yhteyttä palvelupiste@inlive.fi / 040 559 1296 niin kuulet lisää ja sovitaan jatkosta. Palvelupiste on avoinna ma-pe klo 10-14.

Boosteriin pääsee mukaan nopealla aikataululla ja ryhmässä voi olla kerrallaan enintään 12 henkilöä. 

book  Palvelun kesto

Live Booster kestää 1 - 4 viikkoa.

building-line  Toimipaikka

Leppävaaran toimipaikka

briefcase  Toteutus

Live Boosterin lähikontaktivalmennusta järjestetään ma-to klo 9-13 Liven Leppävaaran toimipaikassa ja perjantaisin osallistujat suorittavat itsenäisesti erikseen sovittuja kunkin tarpeen mukaisia tehtäviä.

 Valmennus on  osallistujalle maksutonta.

Boosteri-valmennus alkaa alkuhaastattelulla, jossa kartoitetaan tuen tarpeita ja tunnistetaan jo hankittua osaamista ja tehdään alustava suunnitelma valmennusjaksolle. Haastattelun jälkeisenä maanantaina alkaa ryhmävalmennus, jonka aikana edistetään työnhakutaitoja, digitaitoja, työelämävalmiuksia sekä psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Valmennuksessa tunnistetaan omia vahvuuksia, voimavaroja ja kartoitetaan oppimisvalmiuksia. Valmennukseen sisältyy ryhmämuotoisen valmennuksen rinnalla tarpeenmukainen yksilöohjaus sekä räätälöity tuki jatkopolutukseen.

Valmennus sisältää tarpeen mukaan myös ohjattuja tutustumisia koulutusaloille, työelämäympäristöihin tai kuntoutuksiin. Valmennuksen päätteeksi osallistujalla on jatkosuunnitelma sopivan koulutuksen, työn tai palvelun pariin.

Yhteystiedot

 

Jenni Nelson


phone 040 662 4688

envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

 

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä