Live Polku

Pikaväylä työllistäviin palveluihin

Live Polku ohjaa oikeaan suuntaan

Live Polun tavoitteena on tarjota nopeaa, joustavaa ohjausta ammatilliseen koulutukseen, kuntouttaviin tai työllistäviin palveluihin tai työelämään asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

Tietoa palvelusta

person  Kenelle palvelu sopii?

Palvelu on suunnattu yli 18-vuotiaille maahan muuttaneille, joiden eteneminen kohti työelämää ei etene odotetusti tavanomaista suuremman tuen tarpeen vuoksi.

question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

Palveluun hakeudutaan esimerkiksi työllisyydenhoidon, koulutuksenjärjestäjän, sosiaalitoimen tms. ohjaamana. Hakeutuja kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun. Haastatteluajasta voi parhaiten sopia sähköpostitse. Palvelu on Espoon ja Helsingin kuntakokeilun asiakkaille maksuton.

building-line  Toimipaikka

Leppävaaran toimipaikka,
Turuntien toimipiste

Turuntie 42, 3. krs
02650 Espoo

book  Palvelun kesto

Polku-valmennuksen kesto on maksimissaan kolme kuukautta. Valmennus päättyy jatkopolun löydyttyä. 

briefcase  Toteutus

Live Polun monialainen tiimi arvioi asiakkaan oppimis- ja työelämävalmiuksia, aiempaa osaamista sekä toimintakykyä. Asiakkaalle tarjotaan urasuunnittelua sekä mahdollisuus työkokeiluihin ja/tai tutustumisiin eri ammattialoille. Tarkoituksena on löytää jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopiva jatkopolku.


Live Polun voi aloittaa joustavasti. Valmennus sisältää ryhmämuotoista lähivalmennusta, henkilökohtaista ohjausta, kartoituksia sekä etätyöskentelyä.

Yhteystiedot

 

Terhi Voutilainen 

Laaja-alainen erityisopettaja


phone 040 664 6484

envelope-line terhi.voutilainen@inlive.fi

 

Marju Tiussa 

Laaja-alainen erityisopettaja


phone 040 353 9224

envelope-line marju.tiussa@inlive.fi

 

Jenni Nelson

Työkykykoordinaattori


phone 040 662 4688

envelope-line jenni.nelson@inlive.fi

 
 

 

 

 

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä