Live Polku

   Pikaväylä työllistäviin palveluihin

   Live Polku ohjaa oikeaan suuntaan

   Live Polun tavoitteena on tarjota nopeaa, joustavaa ohjausta ammatilliseen koulutukseen, kuntouttaviin tai työllistäviin palveluihin tai työelämään asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

   Tietoa palvelusta

   person  Kenelle palvelu sopii?

   Palvelu on suunnattu yli 18-vuotiaille maahan muuttaneille, joiden eteneminen kohti työelämää ei etene odotetusti tavanomaista suuremman tuen tarpeen vuoksi.

   question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

   Palveluun hakeudutaan esimerkiksi työllisyydenhoidon, koulutuksenjärjestäjän, sosiaalitoimen tms. ohjaamana. Hakeutuja kutsutaan henkilökohtaiseen haastatteluun. Haastatteluajasta voi parhaiten sopia sähköpostitse. Palvelu on Espoon ja Helsingin kuntakokeilun asiakkaille maksuton.

   building-line  Toimipaikka

   Leppävaaran toimipaikka,
   Turuntien toimipiste

   Turuntie 42, 3. krs
   02650 Espoo

   book  Palvelun kesto

   Polku-valmennuksen kesto on maksimissaan kolme kuukautta. Valmennus päättyy jatkopolun löydyttyä. 

   briefcase  Toteutus

   Live Polun monialainen tiimi arvioi asiakkaan oppimis- ja työelämävalmiuksia, aiempaa osaamista sekä toimintakykyä. Asiakkaalle tarjotaan urasuunnittelua sekä mahdollisuus työkokeiluihin ja/tai tutustumisiin eri ammattialoille. Tarkoituksena on löytää jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopiva jatkopolku.


   Live Polun voi aloittaa joustavasti. Valmennus sisältää ryhmämuotoista lähivalmennusta, henkilökohtaista ohjausta, kartoituksia sekä etätyöskentelyä.

   Yhteystiedot

    

   Terhi Voutilainen 

   Laaja-alainen erityisopettaja


   phone 040 664 6484

   envelope-line terhi.voutilainen@inlive.fi

    

   Marju Tiussa 

   Laaja-alainen erityisopettaja


   phone 040 353 9224

   envelope-line marju.tiussa@inlive.fi

    

   Jenni Nelson

   Työkykykoordinaattori


   phone 040 662 4688

   envelope-line jenni.nelson@inlive.fi

    
    

    

    

    

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä