ITU-kurssin henkilöstö

   Tutustu meihin ja osaamiseemme!

   ITU-kurssin henkilöstö

   Tutustu ITU-kurssin omaohjaajiin!

   Näiden kolmen ITU-kurssin omaohjaajan lisäksi kurssilla on mukana lääkäri, sekä osallistujien tarpeiden mukaisesti psykiatrinen sairaanhoitaja, fysioterapeutti, erityisopettaja ja nuorisotyöntekijä.

   Laura Reinikka

   Laura Reinikka

   Olen koulutukseltani sairaanhoitaja-toimintaterapeutti ja toimin yhtenä ITU-kurssin valmentajista. Mielenkiintoni kohdistuu itsemyötätuntoon sekä voimavarojen vahvistamiseen, joten toivon voivani edistää kurssilaisten voimavarojen löytymistä heidän elämässään.

   Jenni Parviainen

   Jenni Parviainen

   Toimin ITU-kursseilla sosionomina ja kokemusasiantuntijana. Haluan tukea kurssilaisia kohti muutosvalmiutta ja uutta toimivampaa arkea. Tavoitteeni on, että osallistujat löytävät uusia ja parempia keinoja jaksaakseen sekä onnistuakseen työssään tai opinnoissaan. Elämän ei pidä olla selviytymistä vaan elämistä varten!

   Anna Yliluoma

   Anna Yliluoma

   Toimin ITU-kursseilla psykologina. Minua kiinnostaa erityisesti mielen hyvinvoinnin vahvistuminen arjen pienten tekojen kautta. Tavoitteena on, että kurssin aikana jokainen osallistuja löytäisi pieniä tekoja, joiden avulla voi vaikuttaa omaan oloon ja jaksamiseen ihan jokainen päivä.

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä