Nuotti-valmentajat

   Tutustu meihin ja osaamiseemme!

   NUOTTI-valmentajat

   Tutustu täältä NUOTTI-valmentajiimme!

    

   Anna Alavesa Nuotti

   Anna Alavesa

   Olen kasvatustieteen maisteri, neuropsykiatrinen valmentaja ja ratkaisukeskeinen valmentaja. Olen työskennellyt koko työurani eri tavoin tukea tarvitsevien ihmisten parissa mm. erityisammattioppilaitoksessa. Osaamiseni on parhaimmillaan neuropsykiatrisesti oireilevien aikuisten ohjaamisessa ja tukiverkostojen rakentamisessa. Nuotti-valmennuksessa pidän eniten onnistumisten ja vahvuuksien etsinnästä. Kevyellä energialla ja rennolla, mutta asiantuntevalla otteella eteenpäin!

   Tom Karhu

   Tom Karhu

   Olen koulutukseltani yhteisöpedagogi. Minulta löytyy pitkä kokemus nuorten ja nuorten aikuisten parissa työskentelystä. Olen rennon maanläheinen ja kuuntelen mielelläni ihmisten elämäntarinoita. Vahvuuteni nuorten kanssa työskentelystä on rauhallisesti pohdiskella yhdessä asioita sekä kartoittaa tarjolla olevia vaihtoehtoja kohti mielekkääseen ja tasapainoiseen elämään. Otetaan pala kerrallaan kohti tavoitteitasi!

   Tina Koski

   Tina Koski

   Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi ja työvalmentaja. Olen työskennellyt muun muassa neuropsykiatriseen osaamiseen painottuneessa sijaishuoltoyksikössä sekä valmentajana ammattikoulussa ja erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen ja kouluttautumiseen liittyvissä hankkeissa. Olen läsnäoleva, luotettava ja toimeen tarttuva Nuotti-valmentaja. Erityisosaamistani on yksilöllisten polkujen tukeminen kohti opiskelu- ja työelämää elämäntilanne huomioiden. Minulle on tärkeää kannustava ja tasavertainen kohtaaminen sekä vahvuuksiin keskittyminen.

   Jenni Parviainen

   Jenni Parviainen

   Koulutukseltani olen sosionomi AMK, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja ja päihdetyön asiantuntija. Minulla on pitkä työkokemus eri tavoin erityistä tukea tarvitsevien nuorten aikuisten kanssa työskentelystä oppilaitosympäristöissä ja verkostoyhteistyöstä. Vahvuuteni on nuoren vahvuuksien ja tuen tarpeiden kartoittaminen sekä itsetunnon vahvistaminen.

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä