Oma väylä -tiimi

   Tukea opintoihin ja työelämään 16-29-vuotiaille nuorille

   Oma väylä -kuntoutuksen moniammatillinen tiimi

   Livessä kaikilla Oma väylä -kuntoutuksen ohjaajilla on neuropsykiatrisen valmentajan koulutus. Osaamista neuropsykiatristen nuorten kuntoutukseen on saatu muun muassa lasten ja nuorten psykiatrian sekä erityisammattioppilaitosten maailmasta. Meillä Livessä ratkaisukeskeisyys on keskeinen työskentelytapa. Haluamme tukea sinua onnistumaan opinnoissasi tai työelämässäsi hyödyntämällä omia vahvuuksiasi.

   Taija Hedberg

   Taija Hedberg

   Minulla on kokemusta lasten ja nuorten sekä perheiden parissa tehtävästä psykiatrisesta hoitotyöstä erikoissairaanhoidossa. Olen toiminut myös erilaisten ryhmien kanssa, mm. kouluttajana nuorten mielenterveyskuntoutujien ryhmissä ja Startti ammattiin –koulutuksessa sekä neuropsykiatrisesti oireilevien lasten vanhemmille suunnatun ryhmän ohjaajana. Pidän tapaamisissa tärkeänä mm. aitoa kohtaamista ja kiireettömyyttä, jotta voimme yhdessä löytää vahvuuksiasi ja ratkaisuja sujuvampaan arkeen. Koulutus: Psykiatrinen sairaanhoitaja, TtM, neuropsykiatrinen valmentaja, ammatillinen opettaja.

   Jenni Parviainen

   Jenni Parviainen

   Olen työskennellyt Livessä erityistä tukea tarvitsevien nuorten aikuisten kanssa erilaisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä jo 10 vuotta. Tällä hetkellä työskentelen Oma väylä- kuntoutuksen lisäksi NUOTTI-valmennuksessa ja ohjaan ITU-kurssia. Haluan tukea asiakkaitani onnistumaan arjessa enemmän. Valmennan asiakkaitani kohti omien vahvuuksien tunnistamista ja hyödyntämistä. Koulutus: sosionomi AMK, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, aistiohjaaja ja päihdetyön asiantuntija

   Annika Eräkannas kuva

   Annika Eräkannas

   Minulla on monipuolisesti työkokemusta psykologina ja kouluttajana. Nykyisessä tehtävässäni ohjaan ja opetan nuoria ja aikuisia, jotka etsivät uutta suuntaa elämälleen, oli se sitten työ- ja/tai koulutuspolku tai ohjausta oman elämän haasteissa. Olen saanut erityistä kiitosta kyvystäni asettua asiakkaani tasolle, iästä riippumatta. Minua on helppo lähestyä ja olen empaattinen. Työssäni olen rauhallinen, selkeä ja objektiivinen mutta myös innostuva ja ratkaisuja etsivä. Oikeudenmukaisuus ja reiluus ovat minulle tärkeitä ja nämä arvot näkyvät myös työssäni. Koulutus: Psykologi (PsM) ja opettaja

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä