Avoimet työpaikat

 

Ohjaaja Valma-koulutukseen vankilaopetukseen

Live-säätiö työskentelee sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Live tarjoaa yksilöasiakkailleen ammatillista erityisopetusta, neurologista kuntoutusta, ammatillisen koulutuksen ja kuntoutuksen sekä työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluita. Live-säätiön palveluksessa työskentelee noin 700 asiantuntijaa. Säätiön toiminnan vuosittaiset tuotot ovat 43 MEUR. Kokonaisopiskelijamäärämme on 1800. Työllistymis-, kuntoutus- ja valmennuspalveluiden asiakasmäärämme on 5300. www.livesaatio.fi

Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Tarjoamamme koulutukset on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat opinnoissaan ja työllistymisessään erityisopetusta, yksilöllistä tukea ja ohjausta.

Haemme Ammattiopisto Liveen Valma-koulutukseen OHJAAJAA sekä Keravan että Helsingin vankilaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Ohjaajan toimenkuvaan kuuluu työskentely yhteistyössä opettajien kanssa. Ohjaaja avustaa opiskelijoita oppimisprosesseissa vankilaympäristössä ja hoitaa mahdollisia tilauksia ja laskutuksia.

Edellytämme ohjaajalta vankkaa työkokemusta ohjaustehtävistä vaativissa olosuhteissa ja ohjaukseen soveltuvaa tutkintoa. Valittavalle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys, joka on edellytys toimia vankilaympäristöissä. Turvallisuusselvityksen toimittaa SUPO ja prosessissa tarkistetaan mm rikosrekisteri sekä luottotietorekisteri.

Eduksi katsotaan kokemus rikostaustaisten henkilöiden kanssa toimimisesta. Ohjaajalla tulee olla myönteinen asenne yhteistyöhön, valmius kehittää toimintaansa ja halu tehdä tuloksellista työtä. Tehtävä edellyttää opiskelijalähtöistä arvomaailmaa ja sitoutumista oppilaitoksen arvoihin sekä opiskelijaa arvostavaa ja erilaisuutta ymmärtävää ihmis- ja oppimiskäsitystä

Ammattiopisto Livessä tarjoamme kokoaikaisen ja merkityksellisen päivätyön, mihin pääset itse vaikuttamaan. Saat hyvän perehdytyksen, tarvittaessa työnohjausta ja kattavat työterveyshuollon palvelut. Osaamistasi pääset kehittämään Live-säätiön omassa, sisäisiä koulutuksia järjestävässä Live Akatemiassa. Tuemme hyvinvointiasi ePassilla. Syksyn 2019 Great Place to Work –tutkimustulosten mukaan 85 % vastanneista kokee saavansa paljon vastuuta, 86% kokee työnsä merkitykselliseksi sekä 88 % kokee oman työpanoksensa tärkeäksi.

Oletko sinä etsimämme ohjausalan ammattilainen? Kysy rohkeasti lisää Mari Linnalta (p. 0406621670, mari.linna@inlive.fi) ja laita hakemus tämän linkin kautta.


 
Työpaikan sijainti
Keravan vankila tai Helsingin vankila

Palkkaus
Yksityisen opetusalan TES

Työ alkaa
heti tai sopimuksen mukaan

Työaika
kokoaikatyö

Työn kesto
toistaiseksi voimassa oleva

Haku päättyy
8.2.2022

Hakulomakkeen WWW-osoite