Avoimet työpaikat

 

Opettaja liiketoiminnan alalle vakituiseen työsuhteeseen

Live-säätiö työskentelee sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Live tarjoaa yksilöasiakkailleen ammatillista erityisopetusta, neurologista kuntoutusta, ammatillisen koulutuksen ja kuntoutuksen sekä työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluita. Live-säätiön palveluksessa työskentelee noin 700 asiantuntijaa. Säätiön toiminnan vuosittaiset tuotot ovat 43 MEUR. Kokonaisopiskelijamäärämme on 1800. Työllistymis-, kuntoutus- ja valmennuspalveluiden asiakasmäärämme on 5300. www.livesaatio.fi

Haemme inhimillisyyden asiantuntijoidemme joukkoon Ammattiopisto Liveen OPETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen 1.4.2022 alkaen Leppävaaran toimipisteeseen liiketoiminnan alalle.

Ammattiopisto Live on pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos. Tarjoamamme koulutukset on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat opinnoissaan ja työllistymisessään erityisopetusta, yksilöllistä tukea ja ohjausta. Opettajana opetat liiketoiminnan perustutkinnon eri osa-alueita teoriassa ja käytännössä eri oppimisympäristöissä ja kehität työelämäyhteistyötä. Valittavalta henkilöltä toivomme erityisesti osaamista taloushallinnon alalta ja intoa kehittää alan koulutusta oppilaitoksessa ja työpaikoilla. Hoidat vastuuopettajan tehtäviä sekä opetukseen ja työssäoppimiseen liittyviä muita tehtäviä.

Toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen valittavalta henkilöltä edellytämme alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa, opettajan pedagogista pätevyyttä, ammatillisen erityisopettajan kelpoisuutta tai sitoutumista sen hankkimiseen sekä vahvaa kokemusta alaan liittyvistä tehtävistä ja hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Olet aidosti innostunut kehittäjä, ymmärrät erilaisuutta ja työskentelet opiskelijalähtöisesti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet tiimipelaaja ja selviät haastavistakin tilanteista. Alan työpaikkojen ja verkostojen tuntemus ja monipuolinen työelämäosaaminen ovat sinulle plussaa.

Tarjoamme kokoaikaisen ja merkityksellisen päivätyön, mihin pääset itse vaikuttamaan. Saat hyvän perehdytyksen, työnohjausta ja kattavat työterveyshuollon palvelut. Osaamistasi pääset kehittämään Live-säätiön omassa, sisäisiä koulutuksia järjestävässä Live Akatemiassa. Tuemme hyvinvointiasi ePassilla. Olemme Great Place to Work –sertifioitu työpaikka, jossa tutkimustulosten mukaan 91% vastanneista kokee oman työpanoksensa tärkeäksi ja 88% kokee työnsä merkitykselliseksi!

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Matti Matikainen p. 040 626 2265 varmimmin perjantaina 28.1. klo 14 – 16 ja perjantaina 4.2. klo 14 – 16. Voit jättää hakemuksen tämän linkin kautta.

Tehtävään valittavan on näytettävä rikosrekisterilain 6.2 § tarkoittama rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi.


Työpaikan sijainti
Kiannonkatu 2, Espoo

Palkkaus
Yksityisen opetusalan TES

Työ alkaa
1.4.2022

Työaika
Kokoaikatyö

Työn kesto
toistaiseksi voimassa oleva työsopimus

Haku päättyy
6.2.2022

Hakulomakkeen WWW-osoite
Jätä hakemus tämän linkin kautta.