Printti- ja postituspalveluiden työelämäympäristö

Työskentelyä graafisen alan tehtävissä

Printti- ja postituspalveluiden työelämäympäristö

Työelämäympäristössä valmennettavat työskentelevät erilaisten tulostus-, kopiointi- ja postituspalveluiden parissa. Työtehtäviin kuuluu muun muassa painotöiden graafista jälkikäsittelyä, leikkaustöitä sekä esimerkiksi digitulosteiden, käyntikorttien, mainoslehtien ja esitteiden taittamista, painamista ja postitusta. Tutustu tarjoamiimme printti- ja postituspalveluihin.

Tietoa palvelusta

person  Kenelle palvelu sopii?

Osatyökykyisille tai pitkäaikaistyöttömille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea työllistymiseensä.

briefcase  Toteutus

Työtehtävät soveltuvat kaikille kiinnostuneille, sillä niissä huomioidaan jokaisen aikaisempi työkokemus ja ammatillinen koulutus. Erityistä osaamista ei vaadita, aito kiinnostus riittää.

Jaksolla tutustutaan alaan ja opitaan toimimaan työelämässä vaadittavien pelisääntöjen mukaan. Jakson tavoitteena on saada mahdollisimman aitoja työkokemuksia alan työtehtävistä. Työvalmentaja ohjaa ja opastaa työtehtävissä, mutta taitojen karttuessa asiakas voi työskennellä myös itsenäisesti.

question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

Helsinkiläiset: Helsingin työllisyyspalveluiden tai kuntouttavan työtoiminnan tiimin ohjaamana.
Espoolaiset: Espoon työllisyyspalveluiden ohjaamana.
Keusote: Työllisyyspalveluiden sosiaaliohjauksen ohjaamana

book  Toimipaikat

Pasilan toimipaikka

Yhteystiedot

 

Pertti Nieminen

Palvelupäällikkö


phone 050 570 7123

envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

Ota yhteyttä