TULES-fysioterapia

 

 

 

TULES-fysioterapia

TULES-fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jossa keskitytään eri-ikäisten ihmisten tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan, toimintarajoitteiden fysioterapeuttiseen tutkimiseen, manuaaliseen terapiaan ja ihmisten omatoimisen harjoittelun ohjaukseen sekä neuvontaan.

person  Kenelle palvelu sopii?


TULES-oireet voivat alkaa tapaturmaisesti tai kehittyä vähitellen kehon liiallisen/vähäisen, yksipuolisen tai virheellisen kuormituksen seurauksena. Usein myös ikääntymiseen liittyvä rakenteiden rappeutuminen on osasyy TULES oireiden kehittymiselle. Keskeinen oire on yleensä kipu.


Tavallisimpia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia ovat: niska-hartiaseudun oireyhtymät, alaselän oireyhtymät, päänsärky, nivelrikot, yksittäisten nivelten kiputilat (esim. olka-, lonkka- ja polvinivelet)

question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

Ole yhteydessä Iisalmen toimipaikkaamme.

building-line  Toimipaikat

Live Iisalmi
Satamakatu 11 (käynti Riistakadun puolelta)
74100 Iisalmi
iisalmi@inlive.fi

question-circle  Sisältö

TULES-fysioterapiaan kuuluvat myös erilaiset kirurgiseen hoitoon liittyvät pre- ja postoperatiiviset hoidot esim. murtumien tai jänne- ja nivelsidevammojen jälkeen. Hyvin suunniteltu, oikein annosteltu ja ajoitettu harjoittelu ja sopiva liikunta ovat parasta lääkettä tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnille.

Fysioterapeutin käyttämiä menetelmiä ovat esimerkiksi:

  • neuvonta ja ohjaus

  • terapeuttinen harjoittelu

  • manuaalinen terapia

Live Iisalmessa on myös MDT-terapiaan (mekaaninen diagnostiikka ja terapia), kinesioteippaukseen ja akupunktioon erikoistuneita fysioterapeutteja.

Yhteystiedot

 

Jonna Heimonen

Palvelupäällikkö Live Iisalmi


phone 040 1361544

envelope-line jonna.heimonen@inlive.fi