Goodwill®

Goodwill-kierrätysmyymälöiden valikoimista löydät vaihtuvia tuotteita huonekaluista vaatteisiin. Ostamalla ja lahjoittamalla työllistät paikallisia.

On helppoa tehdä hyvää

Kuinka Goodwill toimii?

Kun lahjoitat tavaraa Goodwillille tai käyt ostoksilla Goodwill-kierrätysmyymälöissä, luot paikallisille työtä etsiville ihmisille mahdollisuuksia työhön ja omien taitojen kehittämiseen. Lahjoittamasi tavarat menevät myyntiin Goodwill-myymälöihin ja myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Samalla pääset eroon sinulle tarpeettomasta tavarasta, autat ympäristöä ja teet hyviä löytöjä Goodwill-myymälöiden monipuolisesta valikoimasta.

Live vastaa pääkaupunkiseudun Goodwill-lahjoituspisteistä ja 28.10.2021 klo 9.00 avattavasta kierrätysmyymälästä.

Mitä Goodwillille voi lahjoittaa?

Goodwill ottaa vastaan hyväkuntoista tavaraa laidasta laitaan. Voit lahjoittaa meille esimerkiksi siistissä kunnossa olevia vaatteita, kenkiä, leluja, elektroniikkaa, astioita ja huonekaluja. Käy siis läpi kotisi komerot ja muut kolkat, ja kerää kasaan tavarat, vaatteet ja esineet, joille sinulla ja perheenjäsenilläsi ei ole enää käyttöä. Varmista vielä, että lahjoitukseen lähtevät tuotteet ovat hyvässä kunnossa ja toimivia.


Miten voin lahjoittaa?

Voit tuoda lahjoitettavat tavarat lähimpään Goodwill-lahjoituspisteeseemme ja jatkossa myös 28.10.2021 avattavaan kierrätysmyymäläämme tai hyödyntää noutopalveluamme. Ulkona oleviin lahjoituskaappeihin voi jättää tekstiililahjoituksia aukioloaikojen ulkopuolella iltaisin ja viikonloppuisin.

Goodwill-kierrätysmyymälöihin lahjoitettavat hyväkuntoiset huonekalut ja huonekaluja sisältävät suuret lahjoituserät noudetaan veloituksetta. Myyntiin kelpaamattomista huonokuntoisista huonekaluista/tavaroista veloitamme jätemaksun (40 € / m³). Tavaran kunto arvioidaan aina paikan päällä ja asiakas saa itse päättää viedäänkö huonokuntoiset tavarat maksua vastaan kaatopaikalle vai pitääkö hän ne itse.

Goodwill-kierrätysmyymälä avataan 28.10.2021 klo 9.

Lisätietoa Goodwillista ja kaikkien myymälöiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta goodwill.fi

Missä lahjoituspisteet ja myymälä sijaitsevat?

Goodwill-lahjoituspiste, Pasila
Kuortaneenkatu 13, 00520 Helsinki
Avoinna ma-pe klo 8-16 
p. 040 706 6224 / Jorma Laaksonen

Goodwill Pasila -kierrätysmyymälä (avataan 28.10.2021 klo 9.00)
Kuortaneenkatu 13, 00520 Helsinki
goodwill@inlive.fi
Avoinna ma-pe klo 9-18
la klo 10-15
Seuraa Instagramissa
Tykkää Facebookissa

Goodwill-lahjoituskaappi, Leppävaara
Kiannonkatu 1, (Verstas-rakennuksen pääty) 02650 Espoo

Goodwill-noutopalvelu p. 040 706 6224
goodwill.noutopalvelu@inlive.fi

Myymäläpäällikkö Katariina Melvas
p. 040 664 6006, katariina.melvas@inlive.fi

 

Tarvitsetko lisää tietoa?

Haluaisitko kysyä jotain tai jättää palautetta? Jos et löydä oikeaa yhteyshenkilöä, voit jättää viestin info-osoitteeseemme tämän lomakkeen kautta. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.

 

Ota yhteyttä