Goodwill®

   Goodwill-kierrätysmyymälöiden valikoimista löydät vaihtuvia tuotteita huonekaluista vaatteisiin. Ostamalla ja lahjoittamalla työllistät paikallisia.

   On helppoa tehdä hyvää

   Kuinka Goodwill toimii?

   Kun lahjoitat tavaraa Goodwillille tai käyt ostoksilla Goodwill-kierrätysmyymälöissä, luot paikallisille työtä etsiville ihmisille mahdollisuuksia työhön ja omien taitojen kehittämiseen. Lahjoittamasi tavarat menevät myyntiin Goodwill-myymälöihin ja myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Samalla pääset eroon sinulle tarpeettomasta tavarasta, autat ympäristöä ja teet hyviä löytöjä Goodwill-myymälöiden monipuolisesta valikoimasta.

   Live-säätiö vastaa pääkaupunkiseudun Goodwill-lahjoituspisteistä ja kierrätysmyymälästä.

   Mitä Goodwillille voi lahjoittaa?

   Goodwill ottaa vastaan hyväkuntoista tavaraa laidasta laitaan. Voit lahjoittaa meille esimerkiksi siistissä kunnossa olevia vaatteita, kenkiä, leluja, elektroniikkaa, astioita ja huonekaluja. Käy siis läpi kotisi komerot ja muut kolkat, ja kerää kasaan tavarat, vaatteet ja esineet, joille sinulla ja perheenjäsenilläsi ei ole enää käyttöä. Varmista vielä, että lahjoitukseen lähtevät tuotteet ovat hyvässä kunnossa ja toimivia.


   Miten voin lahjoittaa?

   Voit tuoda lahjoitettavat tavarat lähimpään Goodwill-lahjoituspisteeseemme ja kierrätysmyymäläämme tai hyödyntää noutopalveluamme. Ulkona oleviin lahjoituskaappeihin voi jättää tekstiililahjoituksia aukioloaikojen ulkopuolella iltaisin ja viikonloppuisin.

   Goodwill-kierrätysmyymälöihin lahjoitettavat hyväkuntoiset huonekalut ja huonekaluja sisältävät suuret lahjoituserät noudetaan veloituksetta. Myyntiin kelpaamattomista huonokuntoisista huonekaluista/tavaroista veloitamme jätemaksun (40 € / m³). Tavaran kunto arvioidaan aina paikan päällä ja asiakas saa itse päättää viedäänkö huonokuntoiset tavarat maksua vastaan kaatopaikalle vai pitääkö hän ne itse.

   Lisätietoa Goodwillista ja kaikkien myymälöiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta goodwill.fi

   Goodwill Pasilan kierrätysmyymälään voi ostaa myös lahjakortteja!

   Missä lahjoituspisteet ja myymälä sijaitsevat?

   Goodwill Pasila -kierrätysmyymälä 
   Kuortaneenkatu 13, 00520 Helsinki
   goodwill@inlive.fi
   p. 040 668 5018
   Avoinna ma-pe klo 9-18
   la klo 10-15
   Seuraa Instagramissa
   Tykkää Facebookissa
   Viihdy TikTokissa

   Goodwill-lahjoituspiste, Suvilahti
   Suvilahdenkatu 10 B, 00540 Helsinki
   Avoinna ma-pe klo 8-15
   p. 040 668 5018

   Goodwill-lahjoituskaappi, Leppävaara
   Kiannonkatu 1, (Verstas-rakennuksen pääty) 02650 Espoo

   Goodwill-lahjoituskaappi, Pasila
   Kuortaneenkatu 13, 00520 Helsinki

   Goodwill-noutopalvelu p. 040 662 0814
   goodwill.noutopalvelu@inlive.fi

   myymäläpäällikkö Jaana Tukiainen
   p. 044 723 2391, jaana.tukiainen@inlive.fi

   Tarvitsetko lisää tietoa?

   Haluaisitko kysyä jotain tai jättää palautetta? Jos et löydä oikeaa yhteyshenkilöä, voit jättää viestin info-osoitteeseemme tämän lomakkeen kautta. Pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.

    

   Ota yhteyttä