Työllistäjille

Täältä töihin - Tehdään yhdessä hyvää

Työelämässä on tilaa kaikille.

Me Livessä rakennamme yhdessä kumppaneidemme kanssa inhimillistä työelämää. Uskomme, että jokaiselle työikäiselle löytyy oman kokoinen työpaikka, jos teemme sen yhdessä mahdolliseksi. Missiomme mukaan osallisuudesta ja työstä syntyy merkitystä jokaiselle ihmiselle.

Live-säätiö tarjoaa palveluita tukea tarvitseville ihmisille, joille luodaan mahdollisuuksia työelämään ja osallisuuteen yhteiskunnassa koulutuksen, kuntoutuksen ja valmennuksen keinoin. Tavoitteenamme on etsiä asiakkaillemme yksilöllinen reitti työelämään tai koulutuksen pariin Täältä töihin -strategiamme mukaisesti.

Yritysyhteistyö on tärkeä osa toimintaamme. Työyhteisössä monimuotoisuus on voimavara, joka edistää toimintatapojen ja palveluiden kehittymistä. Vuosittain sadat yritykset avaavat ovensa Liven opiskelijoille, kuntoutujille ja valmennettaville.

Olisitteko te yksi näistä yrityksistä?

Varmistetaan yhdessä hyvä tulevaisuus meille kaikille - Ole rohkeasti yhteydessä.

Merkonomi-opiskelija

Työllistäjän tuet


Työnantaja, tiesithän että voit saada erilaisia tukia työllistämiseen? Huomioi esimerkiksi nämä erilaiset työllistämisen tuet.

Lue lisää

ajoneuvoasentaja

Koulutukset työelämälle


Tarjoamme yrityksille ja työnantajille työkaluja monimuotoisuuden ja inkluusion edistämiseksi työpaikalla. Koulutuksemme antavat valmiuksia taustoiltaan erilaisten ihmisten yhdessä onnistumiseen arjen työssä.

Lue lisää

Yhteystiedot

 

Pirjo Poutala

Avainasiakaspäällikkö


phone p. 040 669 4900

envelope-line pirjo.poutala@inlive.fi

 

Annika Lipponen

Asiakkuuspäällikkö


phone p. 050 557 1495

envelope-line annika.lipponen@inlive.fi

 

Paikka auki?

Voit ilmoittaa avoinna olevasta työpaikasta ja/tai työssäoppimispaikasta oheisella lomakkeella.

Ilmoita avoin työpaikka

Yhteistyössä on voimaa – Live kiittää työnantajia

Usein työ määrittelee sen, mitä ihminen on tai miltä hänestä tuntuu. Osallisuus ja yhteenkuulumisen tunne on ihmisille...

"On paljon asioita mihin täsmätyökykyiset pystyvät ja kykenevät" - Taavi teki lähtemättömän vaikutuksen koko työyhteisöönsä

Nuori mies hyllyttää tuotteita määrätietoisesti ja tarkasti. Roskat ovat kerätty millintarkasti eikä pienintäkään...

Saitko Ammattiopisto Livestä opiskelupaikan?

Saitko paikan Ammattiopisto Livestä kevään yhteishaussa? Muistathan ottaa opiskelupaikan vastaan viimeistään 30.6.2022....

Lue lisää

Yhteistyö­kumppaneitamme

sol-logo

 

ISS-logo

 

S_HOK_ELANTO

 

Musti_ja_Mirri_logo

 

Sodexo_logo.svg

 

barona-logo

 

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä