Neurologinen kuntoutus

   Liikkumisen ja toimintakyvyn edistäminen ja ylläpito

   Neurologinen kuntoutus

   Neurologinen kuntoutus on tarpeen silloin, kun vakava neurologinen sairaus tai vamma vaikeuttaa selviytymistä arkipäivän tilanteista. Kuntoutuksen avulla pyrimme ylläpitämään tai edistämään asiakkaan liikkumis- ja toimintakykyä. Live Neuron Kuopiossa sekä Live Iisalmi tarjoavat vaativaa ja erittäin vaativaa neurologista kuntoutusta sairauden eri vaiheisiin.

   Liven vahvuus kuntoutuksessa on ammattilaistemme kokemus ja osaaminen yhdistettynä kuntoutuksen vaikuttavuudesta saatuun tieteelliseen näyttöön sekä viimeisimpään kuntoutusteknologiaan.

   Neurologisen kuntoutuksen tavoitteet

   Neurologisen kuntoutuksen sisältö määritellään aina asiakkaan kuntoutustarpeiden mukaisesti.

   Kuntoutuksen tavoitteena on toimintakyvyn kohentuminen ja elämänlaadun parantuminen. Autamme sinua löytämään motivaation ja voimavarat itsehoitoon ja hyödyntämään niitä kotona selviytymisen tukena.

   Kannustamme omatoimiseen harjoitteluun ja tarjoamme myös monipuolista ohjattua vapaa-ajan toimintaa. Annamme sinulle ja omaisille tietoa sairaudesta, erilaisista vaihtoehdoista hoidon ja terapian suhteen sekä sosiaalietuuksista.

   Elämme parhaillaan digitaalista murrosvaihetta ja tänä aikana monet perinteiset kuntoutuskäytännöt ja -menetelmät saavat rinnalleen uusia toteuttamismuotoja, joissa tietotekniset sovellukset mahdollistavat kuntoutuksen ajasta ja paikasta riippumatta. Liven kuntoutustiimi toimii asiakaslähtöisesti yhteistyössä kuntoutujalle tärkeiden verkostojen ja toimijoiden kanssa.

   Kuntoutustiimi kulkee kehityksen mukana ja on tulevaisuudessakin tukenasi, kun tarvitset sinulle parhaiten soveltuvaa, oikea-aikaista ja vaikuttavaa kuntoutusta.

   Ota rohkeasti yhteyttä toimipaikkoihimme tai jätä yhteystietosi lomakkeella. Ohjaamme sinua palveluun hakeutumisessa tilanteesi mukaisesti.

   person  Kenelle palvelu sopii?

   • aivoverenkiertohäiriö (AVH)
   • aivovammat
   • selkäydinvammat
   • Parkinsonin tauti
   • MS-tauti
   • CP-vamma
   • lihassairaudet
   • ALS eli amyotrofinen lateraaliskleroosi
   • Erilaiset harvinaiset neurologiset sairaudet

   building-line  Ota yhteyttä!

   Live Neuron
   Letkukaari 5 B
   70820 Kuopio
   p. 050 324 0510
   neuron@inlive.fi

   Live Iisalmi
   Satamakatu 11 (käynti Riistakadun puolelta)
   74100 Iisalmi
   p. 040 136 1543
   iisalmi@inlive.fi

   Haluatko lisätietoa? Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä!

   Sinua voisi kiinnostaa myös nämä kuntoutukseen liittyvät sisällöt

   Yhden kuntoutujan tarina

   Yhden kuntoutujan tarina

   Elämä voi muuttua hetkessä odottamattomaan suuntaan. Pertin kohdalla tämä tapahtui juhliessaan ystävänsä syntymäpäiviä...

   Aivohalvaus vei Seppo Kainulaisen pyörätuoliin seitsemän vuotta sitten – periksiantamaton asenne auttoi hänet takaisin jaloilleen

   Aivohalvaus vei Seppo Kainulaisen pyörätuoliin seitsemän vuotta sitten – periksiantamaton asenne auttoi hänet takaisin jaloilleen

   Ensin se oli kompastelua ja horjahtelua. Sitten halvaantui toinen puoli. Yliopistollisessa sairaalassa tehtyjen...