Koulutus- ja arviointipalvelut

   Erityisopettajan arvioinnit ja konsultaatiot

   Erityisopettajan arvioinnit ja konsultaatiot

   Arvioinneista ja konsultaatioista vastaavat erityisopettajat tekevät nykyisissä tehtävissään säännönmukaisesti oppimisen esteiden tunnistamistyötä ja konsultoivat mm. oppilaitoksia sekä muuta tukea tarvitsevia tahoja vaativan erityisopetuksen tukitoimissa. Heillä on valmiudet toimia laajasti verkostoissa ja palvelujärjestelmässä. Työntekijät toimivat laajasti niin oppimisen, työllisyyden kuin sosiaalisen kuntoutuksen kentässä osana perustehtäviään. 

   Tietoa palvelusta

   person Sisältö

   Laaja-alaisen erityisopettajan laaja arvio sisältää oppimisen valmiuksien ja toiminnanohjauksen kartoitusta oppimiseen, opiskeluun, ammatinvalintaan ja uraan liittyen. Palveluun kuuluu kaksi tapaamiskertaa, arvioinnin yhteenvedon kirjallisena sekä ohjauskeskustelun asiakkaan ja mahdollisen verkoston kanssa.

   Laaja kartoitus ja arviointi sisältää lukemisen, kirjoittamisen sekä laskutaidon testauksen sekä toiminnanohjauksen/ oppimaan oppimisen taitojen arvioinnin. Kartoituksessa käytetään normitettuja testejä sekä dynaamista arviointia. Kartoitusmenetelmät ja sisältö laaditaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Dynaamisella arvioinnilla selvitetään oppimisen valmiuksia ja ohjauksen tarvetta. Kartoitus voi sisältää asiakkaan luvalla asiakkaan toimintaympäristön avainhenkilöiden haastattelun. Haastattelulla selvitetään oppimisenprofiilia eri oppimisympäristöissä.

    

   Erityisopettajat

   Liven asiantuntijakouluttaja


   envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

   Yhteystiedot

    

   Jasmin Al Kurdi

   Koulutussuunnittelija


   Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille

   phone 040 198 9292

   envelope-line jasmin.alkurdi@inlive.fi

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä