Koulutus- ja arviointipalvelut

Erityisopettajan arvioinnit ja konsultaatiot

Erityisopettajan arvioinnit ja konsultaatiot

Arvioinneista ja konsultaatioista vastaavat erityisopettajat tekevät nykyisissä tehtävissään säännönmukaisesti oppimisen esteiden tunnistamistyötä ja konsultoivat mm. oppilaitoksia sekä muuta tukea tarvitsevia tahoja vaativan erityisopetuksen tukitoimissa. Heillä on valmiudet toimia laajasti verkostoissa ja palvelujärjestelmässä. Työntekijät toimivat laajasti niin oppimisen, työllisyyden kuin sosiaalisen kuntoutuksen kentässä osana perustehtäviään. 

Tietoa palvelusta

person Sisältö

Laaja-alaisen erityisopettajan laaja arvio sisältää oppimisen valmiuksien ja toiminnanohjauksen kartoitusta oppimiseen, opiskeluun, ammatinvalintaan ja uraan liittyen. Palveluun kuuluu kaksi tapaamiskertaa, arvioinnin yhteenvedon kirjallisena sekä ohjauskeskustelun asiakkaan ja mahdollisen verkoston kanssa.

Laaja kartoitus ja arviointi sisältää lukemisen, kirjoittamisen sekä laskutaidon testauksen sekä toiminnanohjauksen/ oppimaan oppimisen taitojen arvioinnin. Kartoituksessa käytetään normitettuja testejä sekä dynaamista arviointia. Kartoitusmenetelmät ja sisältö laaditaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Dynaamisella arvioinnilla selvitetään oppimisen valmiuksia ja ohjauksen tarvetta. Kartoitus voi sisältää asiakkaan luvalla asiakkaan toimintaympäristön avainhenkilöiden haastattelun. Haastattelulla selvitetään oppimisenprofiilia eri oppimisympäristöissä.

 

Erityisopettajat

Liven asiantuntijakouluttaja


envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Yhteystiedot

 

Jasmin Al Kurdi

Koulutussuunnittelija


Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille

phone 040 198 9292

envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä