Koulutus- ja arviointipalvelut

Oppimisen vaikeuksien pedagoginen kartoitus maahanmuuttaneille

Oppimisen vaikeuksien pedagoginen kartoitus maahanmuuttaneille

Kartoitus on kehitetty erilaisesta kieli- ja kulttuuritaustasta tuleville asiakkaille, joille standardoidut testit eivät sovellu ja joilla on puutteellinen koulutausta.

Tietoa palvelusta

person  Sisältö

Tämä pedagoginen kartoitus on tarkoitettu erilaisista kieli-ja kulttuuritaustasta tuleville asiakkaille, joille standardoidut testit eivät sovellu ja joilla on puutteellinen koulutausta.

Kartoituksessa pyritään arvioimaan esimerkiksi muistia, loogista päättelykykyä, hahmottamista ja matemaattisia valmiuksia. Tehtävät valitaan yksilöllisesti asiakkaan valmiuksien mukaan.  

Kartoituksesta laaditaan lausunto, joka sisältää suositukset tukitoimista, ehdotuksen jatkosuunnitelmasta sekä tarvittaessa suosituksen lääketieteellisiin jatkotutkimuksiin.

Kartoittajat

Liven asiantuntijakouluttaja


envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Yhteystiedot

 

Jasmin Al Kurdi

Koulutussuunnittelija


Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille

phone 040 198 9292

envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä