Koulutus- ja arviointipalvelut

   Oppimisen vaikeuksien pedagoginen kartoitus maahanmuuttaneille

   Oppimisen vaikeuksien pedagoginen kartoitus maahanmuuttaneille

   Kartoitus on kehitetty erilaisesta kieli- ja kulttuuritaustasta tuleville asiakkaille, joille standardoidut testit eivät sovellu ja joilla on puutteellinen koulutausta.

   Tietoa palvelusta

   person  Sisältö

   Tämä pedagoginen kartoitus on tarkoitettu erilaisista kieli-ja kulttuuritaustasta tuleville asiakkaille, joille standardoidut testit eivät sovellu ja joilla on puutteellinen koulutausta.

   Kartoituksessa pyritään arvioimaan esimerkiksi muistia, loogista päättelykykyä, hahmottamista ja matemaattisia valmiuksia. Tehtävät valitaan yksilöllisesti asiakkaan valmiuksien mukaan.  

   Kartoituksesta laaditaan lausunto, joka sisältää suositukset tukitoimista, ehdotuksen jatkosuunnitelmasta sekä tarvittaessa suosituksen lääketieteellisiin jatkotutkimuksiin.

   Kartoittajat

   Liven asiantuntijakouluttaja


   envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

   Yhteystiedot

    

   Jasmin Al Kurdi

   Koulutussuunnittelija


   Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille

   phone 040 198 9292

   envelope-line jasmin.alkurdi@inlive.fi

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä