Koulutus- ja arviointipalvelut

   Psykologin arvioinnit ja konsultaatiot

   Psykologin arvioinnit ja konsultaatiot

   Toteutamme erilaisia psykologin toteuttamia arviointeja ja konsultaatioita asiakkaan tarpeisiin vastaten. 

   Tietoa palvelusta

   person  Sisältö

   Alustava arvio

   Psykologin alustava arvio opiskelun ja työllistymisen esteistä, sisältäen tarvittaessa palveluohjausta ja suosituksen tukitoimista.

   Arvio

   Psykologin arvion aikana kartoitetaan asiakkaiden elämäntilannetta ja ajankohtaisia opiskelun ja/tai työllistymisen haasteita.

   Arviossa selvitetään haastattelun ja tarvittavien psykologisten arviointimenetelmien avulla asiakkaan kognitiivista ja psyykkistä toimintakykyä tai vaihtoehtoisesti arviointi voi keskittyä myös ura- ja ammatinvalinnan kysymyksiin, jolloin kartoitetaan asiakkaan persoonallisia taipumuksia, ammatillisia kiinnostuksenkohteita ja motivaatiota.

   Asiakkaan tilannetta lähestytään tapauskohtaisesti ja arvioinnin sisältö suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti, pyrkien asiakkaan kannalta parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun. Asiakas saa arvioinnista kirjallisen yhteenvedon, joka sisältää tarvittavat jatkosuositukset.

   Laaja arvio

   Laajan arvion aikana kartoitetaan asiakkaiden elämäntilannetta ja ajankohtaisia opiskelun ja/tai työllistymisen haasteita.

   Laajassa arvioinnissa syvennytään haastattelun ja tarvittavien psykologisten arviointimenetelmien avulla asiakkaan kognitiiviseen ja psyykkiseen toimintakykyyn tarkemmin. Arvio voi sisältää myös ura- ja ammatinvalinnan ohjausta, jolloin kartoitetaan asiakkaan persoonallisia taipumuksia, ammatillisia kiinnostuksenkohteita ja motivaatiota.

   Laajaan arviointiin voi sisältyä työympäristössä tapahtuvaa havainnointia, avainhenkilöiden haastattelua ja verkostotyöskentelyä. Asiakkaan tilannetta lähestytään tapauskohtaisesti ja arvioinnin sisältö suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti, pyrkien asiakkaan kannalta parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun. Asiakas saa arvioinnista kirjallisen yhteenvedon, joka sisältää tarvittavat jatkosuositukset

   Psykologit

   Liven asiantuntijakouluttaja


   envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

   Yhteystiedot

    

   Jasmin Al Kurdi

   Koulutussuunnittelija


   Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille

   phone 040 198 9292

   envelope-line jasmin.alkurdi@inlive.fi

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä