Koulutus- ja arviointipalvelut

Psykologin arvioinnit ja konsultaatiot

Psykologin arvioinnit ja konsultaatiot

Toteutamme erilaisia psykologin toteuttamia arviointeja ja konsultaatioita asiakkaan tarpeisiin vastaten. 

Tietoa palvelusta

person  Sisältö

Alustava arvio

Psykologin alustava arvio opiskelun ja työllistymisen esteistä, sisältäen tarvittaessa palveluohjausta ja suosituksen tukitoimista.

Arvio

Psykologin arvion aikana kartoitetaan asiakkaiden elämäntilannetta ja ajankohtaisia opiskelun ja/tai työllistymisen haasteita.

Arviossa selvitetään haastattelun ja tarvittavien psykologisten arviointimenetelmien avulla asiakkaan kognitiivista ja psyykkistä toimintakykyä tai vaihtoehtoisesti arviointi voi keskittyä myös ura- ja ammatinvalinnan kysymyksiin, jolloin kartoitetaan asiakkaan persoonallisia taipumuksia, ammatillisia kiinnostuksenkohteita ja motivaatiota.

Asiakkaan tilannetta lähestytään tapauskohtaisesti ja arvioinnin sisältö suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti, pyrkien asiakkaan kannalta parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun. Asiakas saa arvioinnista kirjallisen yhteenvedon, joka sisältää tarvittavat jatkosuositukset.

Laaja arvio

Laajan arvion aikana kartoitetaan asiakkaiden elämäntilannetta ja ajankohtaisia opiskelun ja/tai työllistymisen haasteita.

Laajassa arvioinnissa syvennytään haastattelun ja tarvittavien psykologisten arviointimenetelmien avulla asiakkaan kognitiiviseen ja psyykkiseen toimintakykyyn tarkemmin. Arvio voi sisältää myös ura- ja ammatinvalinnan ohjausta, jolloin kartoitetaan asiakkaan persoonallisia taipumuksia, ammatillisia kiinnostuksenkohteita ja motivaatiota.

Laajaan arviointiin voi sisältyä työympäristössä tapahtuvaa havainnointia, avainhenkilöiden haastattelua ja verkostotyöskentelyä. Asiakkaan tilannetta lähestytään tapauskohtaisesti ja arvioinnin sisältö suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti, pyrkien asiakkaan kannalta parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun. Asiakas saa arvioinnista kirjallisen yhteenvedon, joka sisältää tarvittavat jatkosuositukset

Psykologit

Liven asiantuntijakouluttaja


envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Yhteystiedot

 

Jasmin Al Kurdi

Koulutussuunnittelija


Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille

phone 040 198 9292

envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä