Koulutus- ja arviointipalvelut

Työntekijä monimuotoisessa työyhteisössä 
 

Työntekijä monimuotoisessa työyhteisössä

Monimuotoisuus työelämässä on voimavara, jolla parhaimmillaan saavutetaan yhdessä onnistuminen ja työssä viihtyminen. Parhaimmillaan monimuotoisessa työyhteisössä jokainen työntekijä voi olla oma itsensä ja hyödyntää omia vahvuuksiaan työtehtävissä.

 

Tietoa koulutuksesta

person Sisältö 

  • Mitä on monimuotoisuus työelämässä

  • Mitkä ovat monimuotoisuuden hyödyt ja merkitys työyhteisössä 

  • Erilaiset tavat oppia ja toimia yhteistyössä

  • Miten saada erilaisuus voimavaraksi työyhteisössä

question-circle Kohderyhmä

Koulutus sopii kaikenlaisille työyhteisöille, joiden tavoitteena on parantaa työyhteisön toimintaa sekä työssä viihtymistä. 

 

book Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on laajentaa tietämystä monimuotoisuudesta. Koulutus tarjoaa näkökulmia rakentaa monimuotoisuudesta työpaikan voimavara, jossa jokainen työyhteisön jäsen pääsee hyödyntämään omia vahvuuksiaan. 

 

 

Kouluttajat

Liven asiantuntijakouluttaja


 

envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Yhteystiedot

 

Jasmin Al Kurdi

Koulutussuunnittelija


Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille.

phone 040 198 9292

envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä