Koulutus- ja arviointipalvelut

   Työntekijä monimuotoisessa työyhteisössä 
    

   Työntekijä monimuotoisessa työyhteisössä

   Monimuotoisuus työelämässä on voimavara, jolla parhaimmillaan saavutetaan yhdessä onnistuminen ja työssä viihtyminen. Parhaimmillaan monimuotoisessa työyhteisössä jokainen työntekijä voi olla oma itsensä ja hyödyntää omia vahvuuksiaan työtehtävissä.

    

   Tietoa koulutuksesta

   person Sisältö 

   • Tiedostamattomat ennakkoluulot
   • Mitä monimuotoisuus on
   • Vuorovaikutusta työyhteisössä
   • Työntekijöiden ja työyhteisön vahvuudet
   • Tulevaisuus on monimuotoinen
   • Monimuotoisuus menestykseksi

   question-circle Kohderyhmä

   Koulutus sopii kaikenlaisille työyhteisöille, joiden tavoitteena on parantaa työyhteisön toimintaa sekä työssä viihtymistä. 

    

   book Tavoite

   Koulutuksen myötä työyhteisön välinen luottamus ja turvallinen ilmapiiri kehittyvät. Työyhteisö pääsee tarkastelemaan omia sekä kollegoiden vahvuuksia ja kehittämään osaamispotentiaalin hyödyntämistä arjessaan entistä paremmaksi.

    

    

   Kouluttajat

   Liven asiantuntijakouluttaja


    

   envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

   Yhteystiedot

    

   Jasmin Al Kurdi

   Koulutussuunnittelija


   Voit pyytää koulutussuunnittelijalta lisää tietoa koulutuksista, suunnitella teille sopivaa kokonaisuutta ja pyytää tarjousta koulutuksille.

   phone 040 198 9292

   envelope-line jasmin.alkurdi@inlive.fi

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä