Räätälöity valmennus

Etsitään yhdessä askelia kohti työelämää!

Räätälöity valmennus

Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa etsitään askelia kohti työelämää. Asiakkaan rinnalla kulkee työhönvalmentaja, joka tukee ja tsemppaa asiakasta hänen toiveidensa mukaan. Yhteistyö rakentuu luottamukseen ja yhteistyöhön.

Tietoa palvelusta

person  Kenelle palvelu sopii?

Helsinkiläisille työttömille työnhakijoille.

question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

Helsingin kaupungin työhönkuntouttavien palveluiden vastuuasiantuntijan kautta.

building-line  Toimipaikka

Käenkuja 1, 00500 Helsinki

Viipurinkatu 2, 00510 Helsinki

Runeberginkatu 2, 00100 Helsinki

Valmennuspaikka sovitaan asiakkaan toiveiden mukaan.

Palvelua toteutetaan ryhmittymässä, jossa mukana on Hyria Business Institute Oy, CareeriaPlus Oy sekä Omnia koulutuskuntayhtymä. Live toimii palvelussa hallinnoijana.

book  Palvelun kesto

Palvelu kestää korkeintaan 1 vuoden.

briefcase  Toteutus

Yksilöllisessä ja tarvelähtöisessä valmennuksessa etsitään vaihtoehtoisia jatkopolkuja tulevaisuuteen, vahvistetaan asiakkaan työelämä- ja työnhakutaitoja, tarjotaan tukea arjen hallintaan sekä keinoja ylläpitää ja edistää terveyttä ja työkykyä.

Asiakas saa työllistymiseensä jatkuvan tuen.  Valmennukseen kuuluu asiakkaan lähtötilanteen selvitys ja jalkautuva tuki työnhaun eri vaiheisiin, esimerkiksi  työpaikalle.  Henkilökohtainen työhönvalmentaja auttaa työllistymisen eri vaiheissa, esimerkiksi valmistautumaan työhaastatteluun, markkinoimaan omaa osaamista ja kirjoittamaan kiinnostavia hakemuksia.

Yhteystiedot

 

Jenni Heinineva

Palvelupäällikkö


phone 040 662 0010

envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

 
 

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä