Räätälöity valmennus

   Etsitään yhdessä askelia kohti työelämää!

   Räätälöity valmennus

   Ratkaisukeskeisessä valmennuksessa etsitään askelia kohti työelämää. Asiakkaan rinnalla kulkee työhönvalmentaja, joka tukee ja tsemppaa asiakasta hänen toiveidensa mukaan. Yhteistyö rakentuu luottamukseen ja yhteistyöhön.

   Tietoa palvelusta

   person  Kenelle palvelu sopii?

   Helsinkiläisille työttömille työnhakijoille.

   question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

   Helsingin kaupungin työhönkuntouttavien palveluiden vastuuasiantuntijan kautta.

   building-line  Toimipaikka

   Suvilahdenkatu 10 B, 3. krs, 00540 Helsinki

   Palvelua toteutetaan ryhmittymässä, jossa mukana on Hyria Business Institute Oy, CareeriaPlus Oy sekä Omnia koulutuskuntayhtymä. Live toimii palvelussa hallinnoijana.

   book  Palvelun kesto

   Palvelu kestää korkeintaan 1 vuoden.

   briefcase  Toteutus

   Yksilöllisessä ja tarvelähtöisessä valmennuksessa etsitään vaihtoehtoisia jatkopolkuja tulevaisuuteen, vahvistetaan asiakkaan työelämä- ja työnhakutaitoja, tarjotaan tukea arjen hallintaan sekä keinoja ylläpitää ja edistää terveyttä ja työkykyä.

   Asiakas saa työllistymiseensä jatkuvan tuen.  Valmennukseen kuuluu asiakkaan lähtötilanteen selvitys ja jalkautuva tuki työnhaun eri vaiheisiin, esimerkiksi  työpaikalle.  Henkilökohtainen työhönvalmentaja auttaa työllistymisen eri vaiheissa, esimerkiksi valmistautumaan työhaastatteluun, markkinoimaan omaa osaamista ja kirjoittamaan kiinnostavia hakemuksia.

   Yhteystiedot

    

   Jenni Heinineva

   Palvelupäällikkö


   phone 040 662 0010

   envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

    
    

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä