Saavutettavuusseloste

   Live-säätiö

   Saavutettavuusseloste

   Live-säätiö sr on sitoutunut takaamaan verkkosivustojensa saavutettavuuden EU:n saavutettavuusdirektiivin mukaisesti.

   Saavutettavuusdirektiivin tarkoituksena on varmistaa, että verkkosivut ja niiden sisällöt ovat sellaisia, että kuka tahansa voi käyttää niitä ja ymmärtää, mitä sivuilla sanotaan.

   Live-säätiön saavutettavuusseloste koskee sivustoa:

   • livesaatio.fi

   Live-säätiön tavoitteena on taata teknisesti saavutettavat, sisällöllisesti ymmärrettävät ja käyttöliittymältään selkeät ja helppokäyttöiset verkkosivut kaikenlaisille käyttäjille.

   Liven verkkosivusto vastaa saavutettavuusvaatimuksia suurilta osin. Havaittu kehityshanke liittyy pdf-muotoisiin dokumentteihin. Tästä johtuen sivuilta löytyvät vuosikertomukset ja esitteet eivät välttämättä toimi kaikilla ruudunlukulaitteilla.

   Selosteen tiedot perustuvat itsearvioon.

   Liven verkkosivuilla on otettu huomioon erilaiset erityisen tuen tarpeet: Verkkosivut ovat yhdenmukaiset näkörajoitteisille suunnattujen ruudunlukusovellusten kanssa. Sisältö on selkeää yleiskieltä. Liven verkkosivuilla on toiminto, joka muuttaa tekstin puheeksi.

   Otamme mielellämme vastaan palautetta, kysymyksiä ja parannusehdotuksia Liven verkkosivuston saavutettavuutta koskien osoitteessa viestinta@inlive.fi Vastaamme palautteisiin viimeistään kahden viikon kuluessa.

   Lisätietoja saavutettavuudesta Aluehallintoviraston verkkosivuilta.

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä