Siirry sivun sisältöön.

Inhimillisyyden
asiantuntija

Tule meille töihin

Haluatko työskennellä sen eteen, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä?

Meillä Livessä työskentelee noin 800 asiantuntijaa erityyppisissä ammatillisen erityisopetuksen, neurologisen kuntoutuksen, ammatillisen koulutuksen ja kuntoutuksen sekä työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluissa ja niitä tukevien toimintojen parissa. Meitä kaikkia yhdistää merkityksellinen työ, joka on yhteiskunnallisesti vaikuttavaa. Tuotamme palveluita erityistä tukea tarvitseville ihmisille, joille strategiamme mukaisesti viitoitamme polun työelämään ja osallisuuteen yhteiskunnassa.

Hakijoille

Avoimet työpaikat

Liveen työharjoitteluun?

Livessä käy säännöllisesti opiskelijoita suorittamassa työharjoittelujaksoja. Suorittaessasi työharjoittelujakson meillä, pääset tutustumaan asiantuntevaan ja merkitykselliseen työhön erityisen tuen parissa.

Lue lisää

Yhteiskunnallisesti merkitsevä ja monipuolinen työ

"Tässä maailmanajassa on mahtavaa olla töissä paikassa, joka edustaa ja edistää pehmeitä arvoja yhteiskunnassamme. Emme pelkää seistä heikompien puolella ja tukea heitä matkalla kohti hyvää elämää."

 

Kehitys- ja koulutus­mahdollisuudet

"Tiimissäni on vahva yhteistyön tapa ja uusia kannustetaan kehittymään ja kokeilemaan uutta. Live on ehdottomasti paras työpaikkani, jossa olen ollut ja toivon, että saan olla talossa vielä pitkään."

Monimuotoinen ja inhimillinen työyhteisö

"Tiimini jäsenet ovat paitsi oman alansa ammattilaisia, myös hyviä ihmisiä joille turvallisen, kunnioittavan ja hauskan työilmapiirin luominen vaikuttaa toistuvasti olevan yhtä tärkeä asia kuin itselleni."

Live-ikoni

Merkityksellistä työtä ihmiseltä ihmiselle

Meitä kaikkia yhdistää merkityksellinen työ, joka on yhteiskunnallisesti vaikuttavaa. Säätiömme juuret ulottuvat 1940-luvulle talvisodassa vammautuneiden hoitoa, kuntoutusta ja ammatillista koulutusta varten. Jatkamme edelleen tätä työtä rakentamalla yhteiskuntaa, jossa jokaisella on mahdollisuus saavuttaa merkityksellinen elämä ja kokea osallisuutta suomalaisessa yhteiskunnassa.

Liveläisyys eli yhteisöllisyys, rohkeus, inhimillisyys, selkeys ja suunnitelmallisuus ovat arjen tekoja. Työskentelemme yhteisöllisesti yhdessä toistemme ja asiakkaidemme kanssa inhimillisyyden asiantuntijoina. Liveläisiä kannustetaan rohkeasti uusien ideoiden esittämiseen ja tavoitteenamme on luoda avoin ja innostava ilmapiiri, joka rohkaisee kaikkia tuomaan esille oman näkemyksensä. Uskomme, että monimuotoisuus ja erilaiset näkökulmat rikastuttavat yhteisöämme. Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat meille tärkeitä tukipilareita arjessamme.

Tarjoamme sinulle Epassi -edun, kattavan työterveyshuollon sekä sisäisiä ja ulkoisia koulutuksia ammatillisen kehittymisesi tueksi.

Tutustu livelähettilään käsikirjaan

Olemme Great Place To Work -sertifioituja!

Live sai lokakuussa 2023 Great Place To Work -sertifioinnin. Tutkimuksen mukaan liveläisistä 75 % sanoo Liven olevan kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka, kun tyypillisessä suomalaisessa yrityksessä vastaava luku on 38 %.

GTPV

 

0%

kokee työpanoksensa tärkeäksi

0%

kokee, että ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta seksuaalisesta suuntautuneisuudesta

0%

kokee, että ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti riippumatta syntyperästä

Judit-1

"Livessä pääsee joka vuosi oppimaan jotain uutta. Tiimimme on tosi ihana, kun saa tukea työkavereilta ja esihenkilöltä aina tarpeen tullen. Työ antaa mahdollisuuksia lisäkouluttaa itseään."

Judit Marti Cardenas
Ohjaaja, Ammattiopisto Live

Samuli Sollo

"Livessä on humaani ja ihmisläheinen ilmapiiri, ja siksi täällä on kiva käydä töissä. Työympäristöstä huolehditaan hyvin: työvälineet ovat kunnossa ja tilat ovat terveellisiä ja turvallisia. Toimipaikat ovat järkevissä sijainneissa, ja työnantaja on vakaa."

Samuli Sollo
Opettaja, Ammattiopisto Live

laaksonen-1

"Minua oli vastassa ihana tiimi, joka odotti uutta työntekijää innoissaan. Yllätyin positiivisesti siitä, miten itseohjautuvasti Livessä saa tehdä työtä. Paikasta riippumaton työ mahdollistaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Joustamme suuntaan ja toiseen, eikä työn valumista vapaalle tarvitse pelätä."

Iris Laaksonen
Työhönvalmentaja, Live

Tuovila-2

"Inhimillisyyttä katsoen me olemme täällä Livessä ihmistä varten. Työhönvalmentajat ja muut asiantuntijat tekevät hartiavoimin töitä sen eteen, että jokaiselle löytyy oma polkunsa. Ajattelemme rohkeasti eri vaihtoehtoja asiakkaan hyväksi. Tässä työssä oikeasti ajatellaan ihminen edellä."

Janne Tuovila
Lääkäri