Työ-SIB -valmennus

Kohti työelämää

Työ-SIB -valmennus

Työ-SIB on Työ- ja elinkeinoministeriön tilaama vaikuttavuusinvestointihanke. Hankkeen päätavoite on auttaa tuhansia työnhakijoita työllistymään seuraavan neljän vuoden aikana. Työllistämistä tekevät palveluntuottajat, jotka ovat työllistämisen kokeneita ammattilaisia. Hankkeen rahoituksesta ja hallinnosta vastaa FIM.

Tietoa palvelusta

person  Kenelle palvelu sopii?

Työ-SIB sopii sinulle jos olet ollut yli 6 kuukautta työttömänä, tavoitteenasi on päästä töihin ja olet valmis tekemään sen eteen töitä henkilökohtaisessa valmennuksessa.

question-circle  Miten hakeutua palvelun pariin?

Työ-SIB -ohjelmaan on mahdollista päästä mukaan olemalla yhteydessä omaan vastuuvirkailijaan TE-toimistossa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tyosib.fi. Ohjelmaan pääsemisestä päättää TE-toimisto ja siihen ei voi vaikuttaa hankehallinnoija tai palveluntuottaja. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Lisätietoja Työ-SIB:stä.

building-line  Toimipaikka

Sörnäisten toimipaikka
Käenkuja 1, 00500 Helsinki

book  Palvelun kesto

Ohjelman kesto on yksilöllinen ja vaihtelee sen mukaan, miten nopeasti työpaikka löytyy.  Voit hyödyntää valmennusta ja osallistua koulutuksiin myös työllistyessäsi ja mahdollista uutta työpaikkaa etsiessäsi koko hankekauden ajan.

briefcase  Toteutus

Valmennukseen kuuluu sekä yksilöohjausta että ryhmämuotoisia koulutuksia. Yksilöohjauksessa määrittelemme selkeät tavoitteet, luomme yksilöllisen urapolun ja etenemme yhdessä ratkaisukeskeisellä otteella kohti päämäärää. Yksilöohjaus räätälöidään aina henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Tavallisesti alkuun tapaamisia on hyvä pitää n. 1-2 viikon välein ja valmennuksen edetessä harvemmin.

Ryhmämuotoisia koulutuksia on tarjolla mm. LinkedIniin, tavoitteiden ja suunnan kirkastamiseen, työhaastatteluun, oman osaamisen tehokkaaseen markkinointiin ja piilotyöpaikkojen löytämiseen sekä verkostoitumiseen liittyen. Tämän lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneidemme työnantaja-, rekrytoija- sekä uratarinaesittelyitä palvelussamme. Ryhmämuotoisiin koulutuksiin osallistuminen on vapaaehtoista ja niihin saa tulla mukaan omien kiinnostusten kohteiden ja tarpeiden mukaan.

 

Yhteystiedot

 

Jenni Heinineva

Palvelupäällikkö


phone 040 662 0010

envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

Liven palvelupiste

Liven Palvelupiste on yksilöasiakkaille suunnattu palvelu, joka auttaa sinua löytämään suunnan ja seuraavan askeleen eteenpäin elämässä. Tavoitteesi voi olla opiskelu- tai työpaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen sekä kielen ja kulttuurin opiskelu.

 

Ota yhteyttä