Työllistävät palvelut ja kuntouttava työtoiminta

   Työllistävät palvelut

   Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja työllistymisen tueksi sekä takaisin työelämään palaamiseen

   Tavoitteena on löytää jokaiselle sopiva, yksilöllinen ratkaisu työelämään. 

   Työllistävien palveluiden tavoitteena on asiakkaan työllistyminen joko suoraan tai sopivan koulutuksen kautta. 

   Kuntouttava työtoiminta

   Kuntouttava työtoiminta ohjaa kohti työelämää. Tavoitteena on työllistyminen, hakeutuminen koulutukseen tai muiden työllistymistä edistävien palveluiden pariin. Palvelu on tarkoitettu pitkäaikaistyöttömille ja myös heille, joilla ei ole ammatillista koulutusta, aiempaa työkokemusta tai suomen kielen osaamista.

   Kuntouttava Työtoiminta tukee ja auttaa pääsemään kiinni päivä- ja työrytmiin sekä antaa arvokasta työkokemusta jatkoa varten. Jatkopolun suunnitteluun saat työhönvalmentajan tuen. Työelämäympäristöissämme pääsee kokeilemaan itseään kiinnostavia työtehtäviä työvalmentajan/työnohjaajan kanssa.

   Käytännönläheisissä työelämäympäristöissämme pääsee kokeilemaan itselleen sopivaa alaa aitojen työtehtävien parissa. Tarjoamme työelämäympäristöjä kahvilapalveluiden, kiinteistöpalveluiden, logistiikan, kokoonpano- ja tuotantopalveluiden, printti- ja postituspalveluiden sekä toimitila- ja tekstiilipalveluiden ja pesulapalveluiden parissa.

   Palvelut toimipisteittäin

   Yhteystiedot

    

   Satu Vienola

   Palvelupäällikkö


   Kuntouttava työtoiminta

   phone 040 621 1918

   envelope-line satu.vienola@inlive.fi

    

   Jenni Heinineva

   Palvelupäällikkö


   Työllistävät palvelut

   phone 040 662 0010

   envelope-line etunimi.sukunimi@inlive.fi

   Asiakkaiden kokemuksia

   Valmennuksessa syvensimme entisestään lähijohtajiemme osaamista monimuotoisen työyhteisön johtamisessa. Osallistujat kokivat erityisesti perehdytyksen mukauttamisen todella hyödylliseksi osaamiseksi kaikkien uusien työntekijöiden kohdalla, taustasta riippumatta.

   Lassila & Tikanoja

   Palaute Esimiestyö monimuotoisessa työyhteisössä koulutuksesta

   Koulutus on hyödyllinen jokaiselle vieraskielisten opiskelijoiden opetuksen parissa työskentelevälle, erityisesti erityisen tuen piirissä työskenteleville. Suurin anti oli kokeneen kouluttajan esittelemät käytännön esimerkit sekä konkreettinen lista, mitä asioita kannattaa huomioida kun miettii vieraskielisen opiskelijan kohdalla, onko hänen oppimisessaan suomen kielen taidon lisäksi muutakin tuen tarvetta

   Stadi

   Ohjaavan opettajan palaute Maahanmuuttaja-opiskelijoiden tuen tarpeen tunnistamista ja heidän tukeminen käytännössä -koulutuksesta

   Liven palvelupiste

   Haluatko tietoa Liven tarjoamista koulutuksista, valmennuksista ja muista palveluista? Liven Palvelupisteeltä saat ohjausta ja neuvontaa sopivan jatkopolun löytämiseen. Tavoitteesi voi olla vaikkapa opiskelupaikan löytäminen, työkykyiseksi kuntoutuminen, päivärytmin harjoittelu tai suomalaiseen työelämään tutustuminen. Etsitpä sopivaa vaihtoehtoa itsellesi, asiakkaallesi tai läheisellesi – ota rohkeasti yhteyttä!

    

   Ota yhteyttä